Hazal Kaya'nın hiç bilinmeyen sorunu!

Hazal Kaya'nın bilinmeyen derdi!

resim yok
21 Ekim 2014 - 09:50
Magazin

Ekranların güzel yüzü Hazal Kaya'nın bilinmeyen derdi!

'Adını Feriha Koydum' dizisinden sonra başrolünü oynadığı 2 dizi de reyting canavarına yenilen güzel oyuncu Hazal Kaya'nın tırnaklarını yediği ortaya çıktı.

 

GİZLİ DERDİ

Güneş'in haberine göre geçen hafta yakın dostu Özgür Masur'un defilesini izlemeye giden Kaya'nın elleri dikkat çekti.

 

TIRNAKLARINI KEMİRİYOR

Genç oyuncunun tırnaklarını kemirdiği görüldü.

 

DİĞER ÜNLÜLERDE DE GÖRÜLÜYOR

Büyük stres yaşayanların muzdarip oldupu tırnak yeme hastalığı yüzünden;

- Beren Saat,

- Cem Yılmaz

gibi çok sayıda ünlü ismin tedavi gördüğü biliniyor.[reklam]

TIRNAK YEME SORUNU

Tırnak yeme; tırnağı, tırnak etini diş ile koparma ve kemirme eylemidir. Çocuklar genelde kopardıkları tırnağı yemezler. Tırnak yeme davranışı genellikle 3-4 yaşlarında görülmeye başlar;çok nadir olarak da 5 aydan sonraki erken dönemlerde de görülebilir.

Tırnak yeme çocuklar arasında özellikle ergenliğe geçişte çok sık görülen bir davranış bozukluğudur. Araştırmalar yüz çocuktan 35'inde, yüz ergenin ise 45'inde tırnak yeme davranışının görüldüğünü ortaya koymaktadır.

Bu alışkanlığın bazı insanlar da ileriki yaş dönemlerinde de devam ettiği görülmektedir. Tırnak yeme hayatın hangi döneminde ortaya çıkarsa çıksın bir uyum ve davranış sorunu olarak düşünülmeli ve gerekli önlemler alınmalıdır.

 

 

HAZAL KAYA, O PROJEDE OYNAYABİLİR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin