Hemlock Grove 2. sezon onayını aldı!

Hemlock Grove takipçileri için güzel haber sonunda geldi!

resim yok
21 Haziran 2013 - 15:33
Magazin

Hemlock Grove takipçileri için güzel haber sonunda geldi!

 

Yeni sezon onayı!


Yazar Brian McGreevy'nin aynı adlı romanından uyarlanan ve küçük bir Pennsylvania kasabasında eski Godfrey çelik fabrikasının civarlarında bir genç kızın parçalanmış şekilde öldürülmesi ve bundan bir kurt adamın sorumlu olabileceği korkusunun yayılması ekseninde gelişen olaylara dayanan korku dizisi Hemlock Grove, yayınlandığı online film ve dizi izleme ağı Netflix'ten 2. sezon onayını kaptı!

 

Yeni sezon detayları


Hemlock Grove'un 2. sezonu 10 bölümden oluşacak ve 2014'de Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin ilk sezonu bilindiği üzere 13 bölümden oluşmuştu.

 

Çekimler ne zaman başlayacak?

Yeni sezon çekimlerine bu senenin sonlarına doğru başlanması planlanıyor.

 

''Korkmaya hazır olun!''

Ünlü yapımcı ve yönetmen Eli Roth yeni sezon onayı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Tüm dünyadan izleyicilerin, Hemlock Grove'a verdikleri tepkiler olağanüstüydü. Netflix takipçileri seksi canavarları, hikayenin gizemini, karanlık bir ailenin soap opera tadındaki hallerini ve dizinin sürprizlerini sevdiler. İlk sezon sadece başlangıçtı, hiç ummadığınız  bir şekilde korkmaya hazır olun."

[reklam]

Ekip

McGreevy, Lee Shipman (Harker, Zorro Reborn) ile birlikte eserin televizyon uyarlamasının senaryosunu hazırlarken aynı zamanda Eli Roth (Cabin Fever, Hostel, Hostel: Part II, The Last Exorcism) ile birlikte projenin idari yapımcılığını yürütüyor. Strike Entertainment yapım şirketinden Eric Newman (The Last Exorcism, Dawn of the Dead, Children of Men) ve Mad Hatter Entertainment'dan Michael Connolly (How to Train Your Dragon) proje kadrosunda yapımcı olarak bulunan isimler.

 

Oyuncu kadrosu


Gaumont International Television yapımcılığında hazırlanan Hemlock Grove'un oyuncu kadrosunda Famke Janssen (“X-Men”), Bill Skarsgård (“Simon & The Oaks”), Landon Liboiron (“Terra Nova”), Freya Tingley (“X”) ve Dougray Scott (“Mission Impossible II”) gibi isimler bulunuyor.

 

 

THE SOPRANOS'UN YILDIZI HAYATINI KAYBETTİ!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin