'Her Sevda Bir Veda'nın başlangıç tarihi belli oldu!

'Her Sevda Bir Veda'nın yayın günü belli oldu.

resim yok
23 Ocak 2014 - 09:21
Magazin

Son dönemde yeni projeleriyle atağa kalkan Show TV, bir yeni dizisinin daha başlangıç tarihini duyurdu.

 

Merakla beklenen dizilerden 'Her Sevda Bir Veda' ne zaman başlıyor?

 

İşte detaylar:

 

YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

Show TV'de yayınlanacak olan ve başrollerinde Nik Xhelilaj, Elif Atakan ve Cemal Hünal gibi isimlerin yer aldığı yeni dizi 'Her Sevda Bir Veda'nın yayın günü belli oldu.

 

İŞTE O TARİH

'Her Sevda Bir Veda' dizisi 03 Şubat Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de ekran macerasına başlayacak.

Diziyle ilgili diğer gelişmeler ise şöyle:

 

İKİ YENİ İSİM

Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi "Her Sevda Bir Veda" dizisinin oyuncu kadrosuna tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ve Açelya Elmas'da katıldı!

Başrollerinde Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Cemal Hünal, Gizem Ayaz, Devrim Evin, Cihan Cinanova, Güliz Şirinyan ve Defne Halman'ın yer aldığı dizide tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ve Deli Yürek, Ihlamurlar Altında, Lale Devri gibi dizilerde rol almış olan Açelya Elmas'da iddialı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı![reklam]

Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği ve proje tasarımını usta ve başarılı yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun yaptığı dizinin diğer oyuncuları arasında ise; Uğur Karabulut, Engin Benli, Berna Koraltürk, Demet İyigün, Jale Arıkan, Caner Özyurtlu yer alıyor.

 

YENİ FRAGMAN

Dizinin ikinci tanıtım videosu da geçtiğimiz günlerde izleyiclere sunuldu. Videoyu haberin sonunda izleyebilirsiniz.

 

DİZİNİN ADI DEĞİŞMİŞTİ

Cemal Hünal, Engin Benli, Nik Xhelilaj, Civan Canova, Defne Halman, Devrim Evin gibi isimlerin rol alacağı dizinin adı daha önce 'Gönül Yarası' olarak açıklanmış ardından 'Her Sevda Bir Veda' olarak değişmişti.

 

FRAGMAN

 

'HER SEVDA BİR VEDA' İLK TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin