Hudutsuz Sevda 23. itirafçının evinde bomba patladı! Halil İbrahim saldırıdan kurtulabilecek mi?

NOW'ın yeni dizisi Hudutsuz Sevda 23. bölümüyle ekrana geldi. Pek Hudutsuz Sevda 23. bölümde neler yaşandı? Hudutsuz Sevda 24. bölümde neler olacak? Hudutsuz Sevda 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda dizisinde kimler rol alıyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ne? Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Deniz Can Aktaş kimdir? Miray Daner kimdir?

Volkan Usta
08 Mart 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı NOW'ın sevilen dizisi Hudutsuz Sevda 23. bölümüyle ekrana geldi.

HUDUTSUZ SEVDA 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur. Kadınlar arasında da sular durulmamaktadır. Zeynep hem babasının hem de kocasının evinden kovulmasına rağmen gitmeyen kadınlar ile sınanır.

Babalar bir bir hapsi boylarken artık zararsız oldukları düşünülür ve herkese bir rahatlama gelir. Halil İbrahim ise bu sessizliğin ardından bir fırtına kopacağını farkındadır.

Duyduklarından sonra tedirgin hisseden Zeynep, soluğu Halil İbrahim’in yanında alır. Halil İbrahim’e sevdiklerini kurtarması için yardım ederken kendisini tehlikeye attığını farkında değildir. Peki bomba kimin üzerinde patlayacaktır?

Hudutsuz Sevda 24. Bölümüyle 14 Mart Perşembe saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin