Hudutsuz Sevda 27. Bölümde Osman'ın haberi herkesi perişan etti! Asiye ölecek mi?

NOW'ın yeni dizisi Hudutsuz Sevda 27. bölümüyle ekrana geldi. Pek Hudutsuz Sevda 27. bölümde neler yaşandı? Hudutsuz Sevda 28. bölümde neler olacak? Hudutsuz Sevda 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda dizisinde kimler rol alıyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ne? Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Deniz Can Aktaş kimdir? Miray Daner kimdir?

Volkan Usta
05 Nisan 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı NOW'ın sevilen dizisi Hudutsuz Sevda 27. bölümüyle ekrana geldi.

HUDUTSUZ SEVDA 27. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir düşmana karşı en iyi silah başka bir düşmandır demişler. Babalar, oğullarının ölüm emrini alınca işler değişir. Nihat’ın bu oyunu ile herkesin asıl rengi bir kere daha ortaya çıkar. Ne yazık ki Fikret bu konuda diğerleri kadar şanslı değildir.

Erkekler ticareti bile bir kenara bırakmaya razıyken hesaba katamadıkları bir durum söz konusudur. O da kadınları bazen hiç anlayamamaları…

Kıskançlık bir kadın için en tehlikeli duygudur. Hele de bu duygu uzun bir geçmişe dayalıysa. Bu defa kan, erkeklerin değil kadınların masasında dökülür.

Hudutsuz Sevda yeni ölümüyle her Perşembe saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin