Hülya Avşar hiç bu kadar güzel olmamıştı!

''Türkiye Güzeli seçildiğimde bile bu kadar güzel değildim...''

resim yok
29 Ağustos 2014 - 12:31
Röportaj

''Türkiye Güzeli seçildiğimde bile bu kadar güzel değildim...''

Yaşam koçu Şeyda Coşkun'un denetiminde spor ve diyetle 1.5 ayda tam 12 kilo veren ünlü oyuncu Hülya Avşar, Women's Fitness dergisine konuştu:

 

TENİS KALINLAŞTIRDI

* Benim alt yapım hep kaslıydı. Üzerimde kilo varken de röportajlarımda derdim ki, "Sizin o gördükleriniz kilo değil; kas!" ve bana gülerek "Evet, evet o kas!" derlerdi.

Bir gün konser sonrası yorgun argın dönerken asistanım Serkan ve kuaförüm Serpil'le kahvaltıya gittik. Serpil ıkına sıkıla "Hülya Hanım, birkaç kilo verseniz ne kadar güzel olur biliyor musunuz?" dedi. Kahvaltımı edemediğim gibi akşam eve gittim ve "Hülya bunu sana söylüyorlarsa vardır bir bildikleri" dedim.

 



* Ben hiçbir zaman çok kilolu olmadım ama 40 bedene doğru gidiyordum. Aslında onun da sebebi kilo değil; tenis. Tenis, insanı kalınlaştıran bir spordur.

* 1.5 ayda 12 kilo verdim. Tatlıdan vazgeçtim, bol su içtim, öğlen mutlaka et yedim. Her şey dengeli beslenmede saklı. Artık kendimi iyi hissediyorum. Türkiye Güzeli olduğumda bile, bu kadar güzel değildim. Şu an 55 kiloyum, boyum da 1.63 cm. Uzun boylu değilim. Hayatımda kendimi hiç bu kadar beğenmemiştim.[reklam]

Sabah kalkıyorum, aynaya baktığımda; yüzümün inceliğinin ortaya çıktığını görüyorum. Kollarımı bile bu kadar fit görmedim. Yüzücüyken, o kadar yarışlara ve antrenmanlara rağmen, bu kadar fit olmamıştım. Benim hep bir hedefim vardı; yaşlanırken güzel yaşlanmak...

 

SPORSUZ OLMAZ

* Eğer gerçekten sporu seviyor ve sporcuysanız; spor yapmadığınız gün depresyona girersiniz. Ne olursa olsun çok acil bir işim olmadığı sürece, saat 24.00 bile olsa, o toksinleri vücudumdan atmam ve bütün o kaslarımı çalıştırmam gerekiyor.

 



* Bu zayıflama sürecinde en büyük motivasyonum; giydiğim her kıyafeti kendime yakıştırıyor olmamdı. Eskiden ödüm kopuyordu nerem fırlayacak diye. İkincisi de, haftanın beş günü yapacağım TV 8'deki programım tabii ki... Benim önem verdiğim bir program çünkü.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY VE HÜLYA AVŞAR'IN SÜRPRİZ BULUŞMASI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin