İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun “Mutluyuz”undan ilk paylaşım!

İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği ve başrolü Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı “Mutluyuz” filminin çekimleri Antalya’da başladı. İki komedyen setten yaptıkları paylaşımlarda “Mutluyuz” mesajı verdi. Mutluyuz filminin konusu ne? Mutluyuz filminde kimler rol alacak? Mutluyuz filmi ne zaman vizyona girecek? Mutluyuz filmi uyarlama mı? Mutluyuz filmi nerede çekiliyor? Mutluyuz filmi nerede yayınlanacak? İbrahim Büyükak kimdir? Yasemin Sakallıoğlu kimdir?

ozan
31 Ekim 2023 - 09:14
Kültür Sanat

"Özür Dilerim", "Yol Arkadaşım", "Küçük Esnaf" ve "Bayi Toplantısı" gibi komedi filmleriyle izlenme rekorları kıran İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yönettiği ve başrolü Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı yeni filmi “Mutluyuz”un çekimleri Antalya’da başladı.

İkilinin başladıklarını duyurdukları sosyal medya paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü. “Mutluyuz” için şöyle yorumlar yapıldı: "İki komik insan yan yana gelmiş, çıkacak işi çok merak ediyoruz/ Süper ikili…/ Şimdiden merak ediyorum filmi…/ En gülmeye ihtiyacımız olduğu dönemde İbrahim ve Yasemin ilaç gibi gelecek."

23-10/31/brahim-buyukak-ve-yasemin-sakallioglu-foto.jpg

"Mutluyuz"da İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’na, Başak Parlak, Anıl ilter, Rahmi Dilligil, Banu Fotocan, ve Efe Deprem gibi isimler eşlik ediyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesini anlatan "Mutluyuz" bir otelde geçiyor. Bu nedenle de Antalya’daki sete bir otel ev sahipliği yapıyor.

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği "Mutluyuz" Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin