İbrahim Çelikkol'dan şaşırtan hareket!

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, İrem Sak, Miray Daner ve Şifanur Gül'ün başrolündeki 'Kuş Uçuşu'nun ikinci sezon yemeğinde buluşan ekip basının sorularını yanıtladı. Akalay'ın kendisi hakkındaki övgülerine omzunu öperek karşılık veren Çelikkol, "O benim en kıymetlim, en değerlim" dedi.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 13:41
Magazin

İkinci sezonuyla bugün itibarıyla seyirci karşısına çıkan 'Kuş Uçuşu'nun oyuncuları ekip buluşması gerçekleştirdi. İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, İrem Sak, Miray Daner ve Şifanur Gül'ün katıldığı davette oyuncular basının sorularına yanıt verdi.

Birce Akalay’a dizinin konusundan yola çıkılarak, geçmişte kendisinin de televizyon kanalında çalışması hatırlatıldı. İbrahim Çelikkol’un hayat verdiği yapımcı Kenan rolüne göndermeyle,"Bu kadar yakışıklı bir yapımcınız olmuş muydu" sorusu yöneltildi.

Normalin Dışında Bir Adam

Güzel oyuncu gelen soruya şu yanıtı verdi:

"O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor. O yüzden ne yapımcı ne de başka bir sektörde çok karşılaşabileceğimi düşünmüyorum."

Dostluğun En Güzel Yansıması

İbrahim Çelikkol bu övgülere kayıtsız kalmayıp Birce Akalay'ı omzundan öperek, "O benim en kıymetlim, en değerlim, hayatımın içinde de öyle" dedi.

Akalay ise İbrahim Çelikkol'a söylediklerinin tamamen doğal seyrinde gelişen bir konuşma olduğunu ve önceden planlamadığını belirtti.

'Kuş Uçuşu'nun ikinci sezonu 14 Aralık Perşembe günü itibarıyla Netflix platformundan seyredilebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin