İbrahim Tatlıses, Beren Gökyıldız'a söylediği şok sözlerden sonra isyan etti!

Beren Gökyıldız’a kilosuyla ilgili eleştiri yapan İbrahim Tatlıses isyan etti! İbrahim Tatlıses, Beren Gökyıldız'a ne dedi? İbrahim Tatlıses kimdir? Beren Gökyıldız kimdir? Yeşil Vadi'nin Kızı hangi kanalda yayınlanıyor? Hangi gün yayınlanıyor? Konusu ne? Uyarlama mı?

Pınar Alçiçek
14 Temmuz 2023 - 11:07
Magazin

Türkücü İbrahim Tatlıses “Yeşil Vadi’nin Kızı” dizisini izledikten sonra daha önce tanıştıklarını belirttiği çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'a eleştiride bulunmuştu! Açıklama yaptı... 

Çocuk oyuncuyu kilo vermesi konusunda uyaran İbrahim Tatlıses gelen sert tepkilerden sonra bir açıklama daha yaptı: "Allah aşkına bu yazıda ne var, aramak istersen çok şey var. Ben içimden geçen güzellikleri yazdım sizler de içinizden geçen çirkinlikleri yazdınız bu kadar basitsiniz" 

PEKİ İBRAHİM TATLISES NE DEMİŞTİ? NASIL TEPKİ ALMIŞTI? DETAYLAR AŞAĞIDA...

"Kebaba düşkünlüğü sürmez inşALLAH!"

"Yeşil vadinin kızının 5/6 kilo vermesi gerek kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşALLAH abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum.!!"

23-07/12/aswertyu-1689157580.jpg

Tatlıses'in bu tepki çeken paylaşımın ardından 13 yaşındaki oyuncu Gökyıldız'dan cevap gecikmedi!

"Bahsi geçen kebapçı!"

23-07/12/keap-1.png

"İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır!"

Televizyoncu Serap Paköz, Tatlıses'in o paylaşımına tepkisi ise sert oldu.

"Şiddete meyili insanların eli dursa ağzı durmaz! İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır…" diyen ünlü isim "Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince, pisikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hala "imparator" diye baştacı yapanlar da en az onun kadar kışkırtıcıdır. NOKTA!" ifadelerini kullandı. 

"BU YAPTIĞIN ZORBALIK!"

Türkücünün bu paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları ise, "Bu zorbalıktır, sözlerinizle bir genci ifşa ediyorsunuz","Ne saçma sapan konuşuyorsunuz kız bu yaşta psikolojisini bozacak diyetler falan ayıptır ya", "Bir çocuğa zorbalık yapmadan önce kendinize bakın", "Ergenlik çağında küçücük bir kız o, kilo da verir boyu da uzar… Gereksiz bir uyarı bence…" yorumlarıyla Tatlıses'e tepki gösterdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin