İbrahim Tatlıses'in kızı 12 yaşına girdi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Elif Ada 12'nci yaşını kutladı. Doğum gününden kareler paylaşan Yıldız'a kızından, "Seni de babamı da çok seviyorum" yorumu geldi.

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 14:51
Magazin

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız, 2011 ile 2013 yılları arasında evli kalmış ve Elif Ada Tatlıses dünyaya gelmişti. 12'nci yaşına giren Elif Ada için parti organize eden Ayşegül Yıldız, doğum günü karelerini de sosyal medyadan yayınladı.

İbrahim Tatlıses'in katılmadığı partide Elif Ada Tatlıses ile Ayşegül Yıldız objektiflere yansıdı.

'ANNEN OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM'

Ayşegül Yıldız paylaşımlarına, "Prensesim senin annen olduğum için çok şanslıyım. Anneliği seninle öğrenmek ve seninle yol almak hayatım boyunca tattığım en güzel duygu ve başıma gelen en güzel şey. Hoş gelsin yeni yaşın. Sana sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin. Tüm hayallerin, tüm dileklerin ömrün boyunca gerçek olsun bebeğim. Rabbim karşına hep iyi insanları çıkarsın. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın çiçeğim" diye not düştü.

'SENİ DE BABAMI DA ÇOK SEVİYORUM'

Elif Ada Tatlıses ise, "Canım anneciğim çok teşekkür ederim benim annem olduğun için. Ben de çok şanslıyım. Seni de babamı da çok seviyorum" diyerek annesinin paylaşımına yorumda bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin