İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması!

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye Orancı’nın geçmiş yıllarda İbrahim Tatlıses filmlerinde de yer aldığı öğrenilmişti. Tatlıses kendisini tanımadığını söyledi.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 17:15
Magazin

Duygu Nebioğlu, oyuncu Metin Akpınar’ın kızı olduğunun öğrenilmesinden aylar sonra bir iddiada daha bulundu. Ablası Dilara Gülatan'ın da gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açtığını söylemesinin ardından gözler annelerine çevrildi.

Dündar, Suphiye Orancı’nın kızının biyolojik babası olmadığının DNA raporuyla kanıtlandığını belirtmişti. Anne Suphiye Orancı hakkında da bilgiler gelmeye başlarken, Orancı'nın geçmiş yıllarda şarkıcı İbrahim Tatlıses’in filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı.

'Arkadan Öyle Geçmiş, Hatırlamıyorum'

Oda TV’ye açıklama yapan İbrahim Tatlıses, filmlerinde prodüksiyondan sorumlu olmadığı için Suphiye Orancı’yı tanımadığını ifade etti. Tatlıses ayrıca, "Filmlerde arkadan öyle geçmiş, hatırlamıyorum. Figüranlardan biri, tanımıyorum. Ben yönetmen ve oyuncuydum. Tanımazdım figüranları" dedi.

Tatlıses'e Aşık Kadınlardan Biriymiş

Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses'in başrolünde yer aldığı 1982 yapımı Yalan, 1983 yapımı Yorgun, 1986 yapımı Sarhoş filmlerinde figüran olduğu ortaya çıktı. 1988 yapımı Aşıksın filminde de Tatlıses’e aşık olan bir kadına hayat verdiği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin