İdris Nebi Taşkan Kimdir? Kaç yaşında?

Star Tv'de ekranlara gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin oyuncusu İdris Nebi Taşkan kimdir?

Berfu Gürle
03 Kasım 2017 - 14:55
Gündem

Sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda Yasin Karakterine can veren İdris Nebi Taşkan kimdir? Genç ve yakışıklı oyuncu gösterdiği oyunculuk performansı ile gelecek vaad eden isimlerden...17-11/03/dris-nebi-taskan-kimdir.png

1997 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Verdiği bir röportajda mutsuz bir çocukluk geçirdiğini söyleyen genç oyuncunun ikiz bir kız kardeşi var. Mutsuzluğunun sebebini ise anne ve babasının o çocuk yaştayken ayrılması olmuş. Annesine çok haksızlık yapıldığını ve kardeşi ile kendisini annesinin büyüttüğünü söyleyen Taşkan, kendini mahallenin ‘Kazma İdris’i sakar bir çocuk olarak adlandırıyor.

17-11/03/dris-nebi-taskan-kimdir-yasi-kac.png

İdol olarak kendine Kıvanç Tatlıtuğ'u seçen genç oyuncu başarılı bir basketbolcu geçmişi var. Oyunculuktan önce basketbol milli takımına giren İdris, çok hırslı bir insan olduğunu söylüyor.

Aslan burcu olan genç oyuncu oyunculuğa karar verdiğinde tüm olumsuzluklara kerşı hırsıyla mücadele göstermiş. Yenilmezler (Avengers/Marvel) filminin kamera arkasını izlediği bir gün oyunculuk yapmaya karar veren Taşkan, eğitim almak için kendine fırsat yaratmaya çalışmış.

 17-11/03/dris-nebi-taskan-kim.png

“Boyun uzun, senden oyuncu olmaz” 

Bu sektörde tanıdığı bir kaç kişiden bu yanıtı alınca umutları yıkılan Taşkan, antrenörlük yapmaya başladı. Lale Eren ve Zeynep Günay'ın fotoğraflarını görmesi ile tüm hayatı değişti. Arkadaşlar İyidir dizisinde ki başrolü ile tanınan İdris Nebi Taşkan hayal ettiği oyunculuğu yaşıyor. Şuan da Star Tv ekranlarına 2. sezonu ile gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasin karakterini canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin