resim yok
20 Kasım 2011 - 00:00

 

Dizi izleyicilerine bir müjde daha...
Ezgi Mola ve Mert Fırat... Çok yetenekli iki oyuncu, ülkelerinde ve dünyada olup bitenlere duyarlı iki genç, hepsinden öte samimiyette zirve yapmış iki dünya tatlısı insan...
 
Onlar 21 Kasım akşamından itibaren her pazartesi akşamı saat 20.00'de Star ekranında yayınlanacak 'Bir Ömür Yetmez' adlı dizileriyle karşınızda olacaklar. TMC Yapım imzasını taşıyan dizinin yönetmeni İlksen Başarır. Kadroda Lale Mansur, Özkan Uğur ve Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler de var. Yeni sinema filmleri 'Beni Unutma' ve 'Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi' çok kısa bir süre önce vizyona giren Ezgi Mola ve Mert Fırat, 25 Kasım'da ise Çağan Irmak'ın 1930'lardaki mübadele dönemini anlatan 'Dedem ve İnsanları' adlı filmiyle beyazperde de olacaklar. Dizide iki aşığı canlandıran ikili, filmde ise evli bir çift olarak karşımıza çıkacaklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin