İki Yabancı dizisinde Hande Erçel'in annesine o isim hayat verecek! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Hande Erçel ve Burak Deniz'li iki yabancı dizisi, seyircisiyle buluşmak için hazırlıklara soluk soluğa devam ediyor! Peki Erçel'in annesini canlandıracak o isim kim? İki Yabancı ne zaman yayınlanacak? Başrollerinde kimler var? Oyuncu kadrosunda kimler var? Hangi kanalda yayınlanacak? Çekimlere başladı mı? İki Yabancı konusu ne? Hande Erçel kimdir? Burak Deniz kimdir? Gülçin Hatıhan kimdir?

Tims&B’nin, FOX için hazırladığı İki Yabancı dizisi, sete çıkmak için gün sayarken oyuncu kadrosunda şok gelişme yaşandı!

LEYLA'NIN (HANDE ERÇEL) ANNESİNİ CANLANDIRACAK İSİM BELİRLENDİ!

Bu ay çekimlere başlanması planlanan İki Yabancı dizisinde, Leyla karakterini canlandıracak Hande Erçel'in annesi Şahende'ye, oyuncu Gülçin Hatıhan hayat verecek!

23-03/07/297603892_126336036788587_3950499618404564338_n.jpg

İKİ YABANCI'NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un, yazarlığını Ethem Özışık'ın, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in üstlendiği dizide: Cem Davran ve Feridun Düzağaç gibi ünlü isimler de eşlik edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin