İlker Kaleli “Kara” dizisi için sürpriz bir şarkı seslendirdi!

Kaleli, söz ve bestesi kendisine ait olan “Harami” adlı şarkıyı ilk kez Kara dizisinde yayınlayacak. Peki Kara 2. bölümde neler yaşandı? Kara 3 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara 3. bölümde neler olacak? Kara dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara dizisi konusu nedir? Kara dizisi nerede çekiliyor? Kara dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
17 Ocak 2024 - 11:51
Kültür Sanat

Ünlü oyuncu İlker Kaleli; başrolünde yer aldığı Kara dizisi için stüdyoya girdi. Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi Kara için sürpriz bir şarkı seslendirdi. Oyunculuğunun yanı sıra besteci ve yorumcu olarak müzikteki yeteneğini daha önce oynadığı dizilerde de gösteren Kaleli, söz ve bestesi kendisine ait olan “Harami” adlı şarkıyı ilk kez Kara dizisinde yayınlayacak.

3 yıl önce kaleme aldığı şarkıyı seslendirmek için önceki gün stüdyoya giren sanatçıya, düzenlemede Taner Yücel, solo gitarda ise Cenk Erdoğan eşlik etti. İlker Kaleli imzalı “Harami” şarkısı Kara’nın ekrana gelecek 3. bölümünde izleyici ile buluşacak.

Hikayesi kadar güçlü oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan ‘Kara’ yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin