İlyas Salman gözaltına alındı

Ünlü sinema sanatçısı İlyas Salman, film çekmek için gittiği Aydın'da şikayet üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Editör
24 Ekim 2016 - 22:43
Magazin

Sinema sanatçısı İlyas Salman film çekmek için geldiği Aydın'da verilen tanıtım yemeği sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Aydın'da çekilmesi planlanan Trendeki Yolcu adlı filmin çekimi için akşam saatlerinde Aydın'a gelen Sinema Sanatçısı İlyas Salman, filmde oynayacak sanatçılar ve filmin yapımcısı Hamit Şahin ile birlikte yemek yedi.

ALKOL YASAĞINI DİNLEMEDİ

Alkol kullanmanın yasak olduğu belirtilen otelde iddiaya göre alkol alan ve taşkınlık çıkaran Salman, otel görevlilerince polise şikayet edildi. Dışarıdan aldığı iddia edilen alkolü tüketmeye ve taşkınlık çıkarmaya devam eden Salman, şikayet üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak sağlık kontrolü için hastaneye, ardından da ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü.

BİR SIKINTI YOK

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. Doktor raporunun alınmasının ardından serbest kalacak. Ayrıca bizim büyükşehir belediye başkanıyla bir sıkıntımız falan yok, kendisine hakaret etmiş değiliz" dedi.

İlyas Salman, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

16-10/25/ilyas-salman-alkol-aldi.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin