İnci Birant sergi turunda!

Oyuncu İnci Demirkaya Birant, kızlarıyla 'Body Worlds: Animal Inside Out' sergisinde objektiflere yakalandı. Birant, objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi.

Berfin Sengil
13 Aralık 2023 - 09:13
Magazin

Ünlü oyuncu İnci Demirkaya Birant, kızları ile birlikte Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Ailece geldikleri alışveriş merkezinde mağazaları dolaşıp yemek yiyen güzel oyuncu, daha sonra bilim ve sanat çevrelerince övgü alan 'Body Worlds: Animal Inside Out' sergisini ziyaret etti.

Gezinti esnasında gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayan İnci Demirkaya Birant, "Uzun zamandır merak ettiğimiz bir sergiye geldik. Çok heyecan verici gerçekten. Kızlarıma böyle bir deneyim yaşattığım için çok mutluyum. Bugün kızların günü ilan edildi" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin