Instagram'ın en aktif ünlüleri kimler? İşte Instagram'ın Top 10'u!

Ekranların ve sahnelerin ünlü isimleri şimdi de Twitter’dan sonra en çok kullanılan sosyal paylaşım mecrası Instagram’da yarışıyor...

resim yok
25 Eylül 2013 - 10:35
Magazin

Ekranların ve sahnelerin ünlü isimleri şimdi de Twitter’dan sonra en çok kullanılan sosyal paylaşım mecrası Instagram’da yarışıyor...

 

TAKİPÇİ SAYILARI

Magazin dünyasının ünlüleri sosyal medyanın tüm mecralarında takipçi sayılarıyla kıyasıya yarışıyor.

 

ŞAMPİYON BURCU

Twitter’dan sonra en popüler sosyal medya araçlarından biri olan Instagram’ı da aktif kullanan birçok ünlü isim, binlerce takipçisiyle övünüyor.

 

ŞAŞIRTICI SONUÇLAR

Yapılan araştırmalardan çıkan sonuç ise çok ilginç.

Zira Twitter’da milyonlarca takipçisi olan Cem Yılmaz ve Demet Akalın'ın Instagram’da adı bile bulunmuyor.

 

ÖNDE GELENLER

Instagram'ın ünlüler arasındaki şampiyonu ise sunucu Burcu Esmersoy olurken; ünlü sunucuyu Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau takip ediyor. Üçüncü sırada ise oyuncu Hazal Kaya var.

 

İŞTE INSTAGRAM'IN TOP 10'U

1. BURCU ESMERSOY 174.588
2. YOLANTHE CABAU 125.780
3. HAZAL KAYA 118.395
4. MERYEM UZERLİ 111.915
5. GÜLBEN ERGEN 110.263
6. HÜLYA AVŞAR 104.867
7. ECE ERKEN 92.362
8. ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ 90.055
9. CANSU DERE 89.994
10. BADE İŞCİL 87.469

[reklam]

INSTAGRAM NEDİR?

Instagram ilk olarak Iphone için yapılmış ücretsiz bir fotoğraf paylaşma ve fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Artık Android platform'lu cihazlarda da bu uygulama kullanılabilmektedir. Ünlülerin kendi günlük yaşam fotoğraflarını bu yazılım üzerinden paylaşması ile instagramı takip edenlerin sayısında patlama meydana geldi.

Instagram'ı, Kevin Systrom ve Mike Krieger adlı iki girişimci kurmuştur. Telefonunuzla önce bir fotoğraf çekersiniz daha sonra Instagram uygulamasıyla dilerseniz fotoğrafınıza çeşitli efektler uygulayabilir dilerseniz hiçbir efekt uygulamadan istern Instagram sitesinde isterseniz de Twitter, Facebook, Foursquare, Tumblr gibi sosyal mecralarda fotoğraflarınızı kolayca yayımlayabilirsiniz.

Instagram uygulaması o kadar çok sevildi ki dünya üzerinde şuan 27 milyon kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Instagram uygulamasının hem android hemde ios'lu cihazlarda kullanılabilmesi uygulamanın kullanılırlığını arttırmıştır.

 


 

HAZAL KAYA'DAN A.Ş.K. VE ÖZEL HAYATINA DAİR AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin