İrem Derici sevgilisinden mi ayrıldı?

Geçtiğimiz gün Hülya Avşar'ın programına konuk olan İrem Derici kafaları karıştıran bir açıklama yaptı. Derici'nin, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem" sözleri sevgilisiyle ayrıldıkları iddiasını gündeme getirdi.

Berfin Sengil
07 Mayıs 2024 - 11:46
Magazin

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile 7 aydır birlikte olduğu Gökhan Fırat'ın ayrıldıkları haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan İrem Derici'nin sözleri nedeniyle ayrıldıkları iddia edilmişti. Yaşanan gelişmeler de bu durumu doğruladı.

'Asla Kendimi Üzmem'

Programda Derici, “Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülmem, üzülemem” diye konuştu.

Sosyal medyadan bu sözlerinin yer aldığı haberi alıntılayan İrem Derici,Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle (bekar ve etrafa karışmaya hazır)” notunu düştü.

İLGİLİ İÇERİK

İrem Derici, Gökhan Fırat ile olan fotoğraflarını da sosyal medya hesabından kaldırırken, kendisini takip etmeyi de bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin