'İstanbul İçin Son Çağrı' ilk sırada yerini aldı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in başrollerinde yer aldığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' geçtiğimiz cuma günü Netflix'te yayınlanmaya başladı. Merakla beklenen film, 10.7 milyon görüntülenme ile Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesine 1. sıradan giriş yaptı. Ayrıca 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken, 13 ülkede ise 1 numara olmayı başardı.

Berfin Sengil
29 Kasım 2023 - 11:54
Gündem

Netflix'in iddialı yapımları arasında yer alan geçtiğimiz hafta seyirci karşısına çıkan 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminde Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir araya geldi.

Merakla beklenen filmin ilk izleme rakamları da belli oldu. Gelen verilere göre 'İstanbul İçin Son Çağrı' ilk 3 günde 10.7 milyon görüntülenme ile Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesine 1. sıradan giriş yaptı.

OGM Pictures yapımı film; başta Arjantin, Almanya, Kanada, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Meksika, Fransa, Belçika, Brezilya, Portekiz, İtalya ve İspanya olmak üzere 76 farklı ülkede seyircilerin ilgisini gördü. Ayrıca film,  ilk yayın haftasında 13 ülkede en çok izlenen film oldu. 

Yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık'ın oturduğu filmin yapımcısı Onur Güvenatam ve senaristi Nuran Evren Şit olarak yer alıyor.

'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin