İşte Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel aşkının belgesi!

Geçtiğimiz yıl Canan Hoşgör'den ikinci kez boşanan Hamdi Alkan'ın adı birçok genç oyuncuyla anılmıştı.

resim yok
28 Haziran 2013 - 14:02
Magazin

Geçtiğimiz yıl Canan Hoşgör'den ikinci kez boşanan Hamdi Alkan'ın adı birçok genç oyuncuyla anılmıştı.

 

Sessiz kalıyordu


En son yönetmenliğini yaptığı ‘Aşk Emek İster’ dizisinin oyuncularından Selen Görgüzel ile aşk yaşadığı iddia edilen usta oyuncu sessiz kalmayı tercih etmişti.

 

Rumeli Kavağı'nda görüntülendiler


İkili önceki akşam Rumeli Kavağında ortaya çıktı.

Kahraman Balık’da yemek için buluşan çift, basın mensuplarına yakalanmamak için mekanın iç masalarından birini tercih etmişti.

Yemeğin ardından Selen Görgüzel, kendilerine eşlik eden arkadaşıyla mekanı önden terketti.

Araç içinde objektiflerin hedefi haline gelen Görgüzel, bir hayli rahattı ancak bu rahatlık çok fazla sürmedi.

EŞİMDEN AYRILALI ÇOK OLMADI

Hamdi Alkan aceleci davranıp mekanı terk etmek isteyince ikili aynı kareye girmiş oldu.

Bu sefer panik olan Görgüzel, yüzünü aracın güneşliği ile gizlemeye çalışsa da her şey için çok geçti. Hamdi Alkan ise rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Usta oyuncu:

 

''Aile yemeği yazın...''

''Eşimden ayrılalı çok olmadı. O yüzden çok konuşmayacağım. Aile yemeği yazın, yeter.'' dedi. Usta oyuncu daha sonra mekana geri girdi. Böylece magazin dünyasında bir aşk daha görüntülenmiş oldu.

[reklam]
Görgüzel kimdir?

1997 yılında 18 yaşında evlenen Selen Görgüzel, 2003 yılında 24 yaşında evliliğine son verdi. Bu evlilikten İlknaz isminde bir kızı var. Daha lise yıllarında Okan Bayülgen’in Televizyon Çocuğu Programında kamera arkasında partime çalışmaya başladı.

1996 yılında”zirvedeki sesler” adlı İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan programı sunarak ekran hayatına başlamıştır. Daha sona çeşitli kanallarda kendi hazırlayıp sunduğu programları hayata geçirdi. Bunlardan “Ev Hali” isimli programındaki tiyatro oyunculuğu yeteneğinin yeteneği “Kandemir Konduk” tarafından fark edilmesiyle tiyatroya transfer olmuş, çeşitli dizilerde oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde başarılı rolleri canlandırmıştır.

 

 

 

İKİNCİ KEZ NİKAH MASASI YOLUNDA OLAN ÜNLÜ KİM? DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin