İşte küllerinden doğan ünlüler!

İşte renkli dünyanın ışıklarını yeniden üzerine çekmeyi başaran ünlüler...

resim yok
16 Ekim 2014 - 10:53
Magazin

Meryem Uzerli ekranlara 2 milyon dolarlık anlaşma ile dönüyor!

Bazen yaptıkları küçük bir hata, verdikleri yanlış bir karar çok pahalıya patlıyor. Tam her şey bitti derken de yeniden zirveye oynayabiliyorlar.


İşte renkli dünyanın ışıklarını yeniden üzerine çekmeyi başaran ünlüler...

 

SİNEM KOBAL BOMBAYI PATLATTI

Sinem Kobal, futbolcu Arda Turan'la evlilik yolundayken meslekten elini eteğini çekmişti. Ancak ünlü çift nikah masasına oturamadı ve ayrıldı.

Kobal, adeta sudan çıkmış balığa döndü. Uzun süre sektörün dışında kalan oyuncu, bir yıla yakın bocalama yaşadıktan sonra ekranlara hem dizi hem de reklam yüzü olarak geri döndü.

 

SEDA SAYAN YENİDEN EKRANLARA DÖNÜYOR

Uzun bir aradan sonra yeniden sabah kuşağında program yapmaya başlayan Seda Sayan, çok ses getiren bir geri dönüşe imza attı. Fakat ünlü şarkıcının programına iki eşini de öldüren Sefer Çalınak'ı konuk alması programının yayından kaldırılmasına sebep oldu.

Bu olayın ardından Sayan'ın hayli uzun bir süre televizyonda boy gösteremeyeceği konuşulurken bomba patladı. Sanatçı, yeni bir formatla ekranlarda olmaya devam edeceğini açıkladı. Sayan'ın aylık 600 bin liraya imza attığı konuşuluyor.[reklam]

MEHMET ALİ ERBİL BİR YILLIĞINA 4 MİLYON DOLAR ALDI

Can­lı ya­yın­la­rın ba­şa­rı­lı is­mi Mehmet Ali Erbil'in, iki yıl ön­ce yap­tı­ğı gaf pa­ha­lı­ya pat­la­dı. Ale­vi­ler­'den de­fa­lar­ca özür di­le­yen Er­bil, bu olay­dan son­ra uzun sü­re ek­ran­lar­da yer al­ma­dı.

Ün­lü şov­me­nin ye­ni­den sek­tö­re dö­nü­şü geç­ti­ği­miz yıl 'Ey­vah Dü­şü­yo­ru­m' ad­lı prog­ram­la ol­du. Ma­li, bu prog­ram­la pas­lan­ma­dı­ğı­nı her­ke­se ka­nıt­la­dı. Ken­di­ne has su­nu­muy­la kı­sa sü­re­de rey­ting lis­te­le­rin­de üst sı­ra­ya yerleşen Er­bil, çar­pı­cı ge­ri dö­nü­şü­nün kar­şı­lı­ğı­nı 'A­dı­nı Sen Ko­y' ad­lı ya­rış­mayla al­dı. Er­bil, bir yıl­lı­ğı­na 4 mil­yon lira al­dı.

 

MERYEM UZERLİ 2 MİLYON DOLARA İMZA ATTI

Meryem Uzerli, Almanya'dan gelerek dahil olduğu 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle kısa zamanda zirveye tırmandı. Ancak ünlü oyuncunun, dizi final yapmadan 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diyerek tüm ekibi yüz üstü bırakıp apar topar Almanya'ya dönmesi tüm sektörü adeta ayağa kaldırdı.

Şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp gitmesi bir daha Türkiye'de iş yapamayacağı yorumlarına sebep oldu. Tüm bunlara rağmen Meryem Uzerli geçtiğimiz hafta hem Türkiye'de hem de yurtdışında yayınlanacak yeni bir dizi için anlaşma yaptığını açıkladı. MBC adlı uluslararası bir şirketle masaya oturan oyuncu, 2 milyon dolara imza attı. 

 

 

MERYEM UZERLİ'DEN INSTAGRAM'I SALLAYAN KÜVET POZU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin