Jennifer Carpenter'lı casusluk dizisi The Enemy Within'in oyuncu kadrosu şekilleniyor

NBC'nin 2018-19 sezonu için onay verdiği casusluk draması The Enemy Within dizisinin oyuncu kadrosuna Noah Mills katıldı. The Enemy Within dizisinin konusu ne?

NBC'nin 2018-19 yayın sezonu için onayladığı yeni diziler arasında bulunan "The Enemy Within" dizisinin oyuncu kadrosuna bir takviye geldi.

Gotham yürütücü yapımcısı Ken Woodruff (The Mentalist), NBC'nin eski yöneticilerinden yapımcı Vernon Sanders ve Universal TV ortak yapımcılığında hazırlanan; başrollerine Jennifer Carpenter ve Morris Chestnut ikilisini getiren dizinin ana oyuncu kadrosuna son olarak The Brave dizisinde izlediğimiz Noah Mills de dahil oldu.

18-06/29/the-enemy-within-jennifer-carpenter.jpg

THE ENEMY WITHIN DİZİSİNİN KONUSU

Woodruff'un senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği, Mark Pellington'ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu The Enemy Within karşı casusluk dünyasında geçen temposu yüksek bir gerilim dizisi olarak nitelendiriliyor.

Hikayenin odağında Amerikan tarihinin en kötü şöhretli vatan haini olarak bilinen ve yüksek güvenlikli federal cezaevinde müebbet hapis yatmakta olan eski CIA ajanı Erica Shepherd (Carpenter) karakteri var. Erica'nın Amerika Birleşik Devletleri'ni tehdit eden son derece tehlikeli casusluk eylemlerinin durdurulmasına yardımcı olması için FBI Ajanı Will Keaton'ın (Chestnut) desteğiyle cezaevinden çıkarılmasıyla birlikte yaşanan olaylar izleyicilere aktarılacak.

18-06/29/the-enemy-within-nbc.jpg

Noah Mills'i dizinin hikayesinde FBI'ın Karşı İstihbarat Birimi'nin yükselen yıldızı Özel Ajan Jason Bragg karakteriyle göreceğiz. Havalı, kendinden emin ve hırslı bir kişiliğe sahip olan Bragg casus avcılığının bu riskli dünyası için doğal bir yeteneğe sahiptir. Ancak başarısına yol açan bu özellikleri diğer yandan hem kendisini hem de ikinci ailesi olarak gördüğü takımını tehlikeye atma konusunda ciddi bir tehdit unsurudur.

İlk sezonunun ardından iptali gören bir başka NBC dizisi The Brave'de Joseph 'McG' McGuire karakteriyle izlediğimiz 35 yaşındaki Mills, 2 Broke Girls dizisinde tekrar eden bir rolle görünmüştü.

18-06/29/noah-mills.jpg

THE ENEMY WITHIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

The Enemy Within'in oyuncu kadrosunda bu isimlerin dışında Raza Jaffrey (Ali Ziai), Cassandra Freeman (Jaqueline Pettigrew) ve Kelli Garner (Kate Ryan) yer alıyor.

Dizinin ilk sezonunun ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin