Kaan Urgancıoğlu, Ardıç'ı anlattı

Yargı dizisinin Ilgaz'ı oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun geçtiğimiz gün baba olduğu açıklandı. Çift oğullarına Ardıç adını koyarken, Urgancıoğlu "Sanırım bana benziyor" dedi.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 11:04
Magazin

Geçtiğimiz Haziran ayında Burcu Denizer ile dünyaevine giren Kaan Urgancıoğlu'nun cuma günü baba olduğu öğrenilmişti. Doğum sırasında eşinin yanında olduğu ifade edilen Urgancıoğlu, Maslak'taki bir hastanede basın mensuplarıyla sohbet etti.

Film İzlemek Gibiydi

Milliyet'in haberine göre; Kaan Urgancıoğlu, "Sabah 08.29'da dünyaya geldi Ardıç bebeğimiz. Annenin de Ardıç'ın da sağlık durumu çok iyi. Ben doğum anında Burcu'nun yanındaydım. Zor bir doğum oldu, uzun sürdüğü için yorucu oldu. Film izlemek gibiydi o an. Tam sanki benim başıma gelmiyor da arka koltuktan bir gerilim filmi izliyormuş gibi oldum. Mutlu sonlu bir film izledim diyebilirim" ifadelerini kullandı.

'Hazır Değilim'

Urgancıoğlu, uykusuz gecelere hazır olup olmadığıyla ilgili sorulara ise, "Rahmetli Kayahan'ın çok güzel bir ninnisini dinledim. Yardımcı olacağı zamanlar olacaktır mutlaka ama ben uykusuz gecelere hazır değilim açıkçası" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Yakışıklı oyuncu Ardıç'ın kime benzediği sorulunca da, "Sanırım bana benziyor" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin