Kaan Urgancıoğlu'ndan Emmy Ödülleri'nde fırtına etkisi!

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Telenovela' ödülüne layık görülen Yargı dizisi gündemdeyken, başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun başarısı da gözlerden kaçmadı. Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda dizisi de 2017 yılında Emmy Ödülleri'nden eli boş dönmemişti. Böylelikle yakışıklı oyuncu iki farklı diziyle Emmy Ödülü alan ilk Türk oyuncu oldu. Peki Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu hangi dizi ve filmlerde oynadı? Kaan Urgancıoğlu'nun ilk projesi hangisi?

ozan
21 Kasım 2023 - 11:14
Gündem

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı dizisi büyük bir başarı elde ederek En İyi Telenovela ödülüne layık görüldü. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu törene katıldı. Dizinin aldığı bu ödül konuşulurken, Urgancıoğlu'nun Emmy Ödülleri'ndeki ikinci başarısına imza attığı da dikkatlerden kaçmadı.

23-11/21/2-1700555505.jpg

İKİNCİ EMMY ÖDÜLÜ

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi bu yıl Emmy Ödülleri'nde büyük bir gurur yaşatırken, aynı yapım şirketinin Kara Sevda dizisi de 6 yıl önce ABD'den ödülle dönmüştü. Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin Emmy Ödülleri'nde başarı elde etmesinin üzerinden kısa bir süre geçmişken bu kez yakışıklı oyuncu ikinci ödülü eline aldı.

23-11/21/kaan.jpg

Kaan Urgancıoğlu'nun oyunculuğu son yıllarda Yargı dizisiyle daha da parladı ve bu ödülle bir kez daha tescillenmiş oldu. Bu arada Kaan Urgancıoğlu'nun kim olduğu ve hangi yapımlarda yer aldığı da merak ediliyor.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz Kaya isimli bir savcıya hayat veren Kaan Urgancıoğlu, 1981 İzmir doğumlu. Lise eğitimine kadar İzmir'de olan yakışıklı oyuncu, Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nden 2007 yılında mezun oldu.

Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayan Urgancıoğlu, ilk sinema deneyimini Ispanaktan Nağmeler filmiyle yaşadı. New York'ta Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi alan Kaan Urgancıoğlu, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.

Çetin Sarıkartal'ın yönettiği Ara adlı tiyatro oyunundaki başarısıyla dikkatleri üzerinde toplayan Kaan Urgancıoğlu, 2015'te Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri’nde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin