Kaan Yıldırım "Kopuk" dizisiyle ekranlara dönüyor! Yapımda flaş isimler...

Merakla beklenen 'Kopuk' dizisinin hazırlıkları sürerken, bir süredir ekranlarda göremediğimiz oyuncu Kaan Yıldırım'ın da yeni dizinin kadrosunda olacağını belirtildi. Peki Kaan Yıldırım hangi yapımla anlaştı? Kaan Yıldırım'ın yeni dizisinin adı ne? Kaan Yıldırım'ın yeni dizisinin konusu ne? Kopuk dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Kopuk dizisinde kimler rol alıyor? Kopuk dizisinin kadın başrolü kim? Kopuk dizisi uyarlama mı? Kopuk ne zaman, nerede yayınlanacak? Kaan Yıldırım kimdir?

ozan
12 Ekim 2023 - 11:08
Kültür Sanat

Kopuk” dizisi sezonun merakla beklenen dizileri arasında… Fatih Aksoy‘un patronu olduğu Medyapım imzalı dizi FOX için çekilecek. Tarlabaşı’nda bir mahallede geçen dizide Kaan Yıldırım “Ferhan”, Seray Kaya “Müjde” ve Biran Damla Yılmaz “Sera” rolüne hayat verecek. Koray Kerimoğlu’nun yöneteceği diziye son olarak Mustafa Açılan katıldı.

Modern bir masal!

23-10/03/mustafa-acilan.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisi ve "Zaferin Rengi" filminde rol alan başarılı oyuncu "Kopukdizisinde "Tan" rolüne hayat verecek. Modern bir Robin Hood hikâyesini anlatan dizide Mustafa Açılan, Ziya ile Perihan’ın oğlu olarak seyirci karşısına çıkacak.

23-10/12/167175478_cc2b57.jpg

Başarılı oyuncu Sarp AkkayaKopuk” dizisiyle el sıkıştı. Etkili oyunculuğuyla Akkaya “Kopuk” dizisinde alanının en iyisi olan avukat "Faruk" rolüne hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin