Kader Bağları 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Kader Bağları oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Kader Bağları, iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. Kader Bağları dizisi oyuncuları kimlerdir? Kader Bağları dizisi konusu nedir? Kader Bağları 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kader Bağları dizisi hangi gün başlıyor? Kader Bağları Sevda kimdir? Ayça Ayşin Turan kimdir? Kader Bağları Kerem kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Kader Bağları dizisi Savaş kimdir? Mehmet Aykaç kimdir? Kader Bağları'nın Vedat'ı Alptekin Serdengeçti kimdir? Kader Bağları'nın Rana'sı kimdir? Sanem Babi kimdir?Kader Bağları Fevziye kimdir? Zeynep Köse kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
30 Eylül 2023 - 19:23
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği FOX’un merakla beklenen dizisi Kader Bağları bu akşam başlıyor. Kader Bağları dizisi konusu nedir? Kader Bağları oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kader Bağları dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İşte detaylar! Kader Bağları dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-09/30/kerem.jpg

Kerem Sipahioğlu (Serkan Çayoğlu): Kerem ailenin tek erkek çocuğu ve Sipahioğulları’nın tek varisi olarak, günü geldiğinde ailenin başına geçecek olduğu bilindiğinden bir prens gibi yetiştirilmiştir. Sofraya oturma, yatma kalkma hava alma saatlerinin bile önceden katı bir şekilde belirlenmiş olduğu malikaneden çıkıp halktan bir kıza aşık olacak, tüm dünyası bu aşkla şekillenecek ve değişim dönüşüm geçirecektir. Onun bu dünyadaki sınavı ailesi ve sevdiği kadın arasında kalmak olacaktır. 

23-09/30/sevda-1696077511.jpg

Sevda Güneş (Ayça Ayşin Turan): Sevda bu dünyadaki özgür ruhlardan biri, tıpkı annesi Perihan gibi. Tutkuyu, aşkı, hayatı doyasıya yaşamayı annesi öğütlemiş... Yaşadığı acılara rağmen neşesini hayata olan tutkusunu asla kaybetmeyen Sevda boyundan büyük bir aşkla sınanacak. O hiç eğilmeyen boynu ilk kez aşk karşısında eğilecek. 

23-09/30/nuzhet-1696077729.jpg

Nüzhet Sipahioğlu (Arzu Gamze Kılınç): “Hükümet gibi kadın” sözü sanki Nüzhet için söylenmiştir. Müesses Nizam’ın koruyucusu değil bizzat kendisidir. Ailesi her şeyin önündedir. Yaptığı şey çok büyük de olsa asla vicdan azabı çekmez çünkü kesinlikle bunu da ailesi için ve bu ailenin devamlılığı için yapmıştır. Sırları açığa çıktığında o acımasız yüzü de açığa çıkacaktır. 

23-09/30/vedat-1696077678.jpg

Vedat Sipahioğlu (Alptekin Serdengeçti): İstanbul’un en büyük yangınıymış onun aşkı ancak Nüzhet yüzünden yaşayamamış ve avuçlarının arasından kayıp gitmiş. Hayatı o gün sonlanmış aslında ama evlatları için nefes alıp vermeye devam etmiş. Fazlasıyla duygusal, iyi niyetli, halden anlayan bir adam. Kerem’e ve Aliye’ye çok düşkündür. Ancak Nüzhet hayatına karıştığı gibi çocuklarıyla da ilişkisine karışmış ve mesafe koymuştur. Nüzhet en acımasız yüzünü ona gösterecektir. 

23-09/30/aliye-1696077839.jpg

Aliye Sipahioğlu (Nazlı Bulum): Aliye ailenin ortanca çocuğu. Evin kasvetli ve kurallı hallerinin aksine neşeli, enerjik, sempatik, iyi bir genç kadındır. Tek korkusu halası Nüzhet. Ancak korksa da, hiç tanımadığı annesi Süreyya gibi geri basmayan, isyankar bir ruha sahip. 

23-09/30/rana-1696077884.jpg

Rana Hanoğlu (Sanem Babi): Osmanlı soyundan gelen, anne ve babasını küçükken yaşadıkları Fransa’da kaybeden ve Sipahioğulları tarafından İstanbul’a getirilip büyütülen Rana sakin, kendi halinde görüntüsünün arkasında hırs, kıskançlık ve Kerem’e duyduğu takıntılı aşkla maluldür. İki farklı yüzü bibirine zıt iki farklı yaşantısı olan Rana çocukluk aşkı Kerem’e sahip olabilmek için elinden gelen gelmeyen ne varsa yapacaktır. 

23-09/30/savas-1696077636.jpg

Savaş Tanyürek (Mehmet Aykaç): Savaş Sipahioğulları malikanesi çalışanları Sultan ve Bahri’nin oğludur. Çocukluğundan beri Sipahioğulları ailesine bilenerek büyümüş, asi bir delikanlıdır. Hukuk fakültesinde okumaktadır. Sevda’ya aşıktır. Hayatta iki amacı vardur. İktidar sahibi olmak ve Sevda’ya kavuşmak. Manipülatör, kaybetmekten hoşlanmayan, hırslı, azimli ve asidir.

23-09/30/fevziye-1696077922.jpg

Fevziye Sipahioğlu (Zeynep Köse): Fevziye ailenin büyük kızıdır. Halası Nüzhet’in sözünden çıkmamış, ailenin çıkarlarını ve devamlılığını kendi hayatının önüne koymuştur hep. Sakin ve ailesine düşkün biri olan Fevziye evlenirken de halasının etkisinde kalmış ve Selim’le mutsuz ve çocuksuz bir evlilik yapmıştır. Sevda’nın malikaneye girişiyle o da kadınlığını keşfedecektir.

23-09/30/selim-1696077948.jpg

Selim Karagöz (Tolga İskit): Selim, Sipahioğulları ailesinin damadı Fevziye’nin kocası. Karısı Fevziye’ye duygusal şiddet uygulayan, gözü dışarıda, sinsi, doyurulmamış hırslı bir damattır. Selim için karısı Fevziye onun askerlik arkadaşından farksızdır ve karısını aldatır. Aslında o Sipahioğulları ailesinin damat adıyla kamufle edilmiş bir düşmanıdır.

23-09/30/perihan-1696077977.jpg

Perihan Korkmaz (Betül Çobanoğlu): “Güzellerin kaderi olmaz” derler ya, o söz Perihan için söylenmiştir. Perihan’ın ilk bakıldığında güzelliği dikkat çeker sonra tek başına ayakta durmakta ve kalmaktaki ustalığı, evlatlarına her koşulda sahip çıkışı. Naci’yle evlenmek en büyük hatası olsa da bu evlilik ona iki aşkla sevdiği evlat, Sevda’yı ve Memo’yu vermiştir. Ancak bu hata peşini ölene kadar bırakmayacaktır.

Kader Bağları” her cumartesi  saat 20.00’de Fox'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin