Kadınların elinden yeni bir korku dizisi: Black Rose Anthology

Kadınların elinden yeni bir korku dizisi: Black Rose Anthology. Dizi dünyası son dönemde korku severlere parlak yapımlar sunarken fark yaratabilecek yeni projelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
03 Eylül 2017 - 19:22
Gündem

Dizi dünyası son dönemde korku severlere parlak yapımlar sunarken fark yaratabilecek yeni projelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

BLACK ROSE ANTHOLOGY'NİN TÜM BÖLÜMLERİ KADINLARIN ELİNDEN ÇIKACAK!

Genç kitleye yönelik dizileriyle bilinen The CW kanalı "Black Rose Anthology" isimli birer saat süreli bölümlerden oluşan antoloji türündeki korku dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Diziyi farklı kılan özellik ise tüm bölümlerin kadın yazar ve yönetmenler tarafından hazırlanacak olması!

Drew Barrymore ve Nancy Juvonen'ın Flower Films'i, Scream: The TV Series'in eski ortak showrunner'ı Jill Blotevogel ve CBS TV Studios yapımcılığında hazırlanan Black Rose Anthology'nin pilot bölüm senaryosu Jill Blotevogel tarafından kaleme alınacak.

"BLACK ROSE ANTHOLOGY" KONUSU

Peki dizide bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizinin hikayesiyle ilgili şimdilik detaylı bilgiler verilmiş değil. Black Rose Anthology'de insanlığın en derin korkularının bir kadının eşsiz perspektifinden keşfedileceği belirtiliyor.

Korkunun suçluluk, kıskançlık, psikolojik baskı, paranoya, cinnet, cinsel takıntılar ve hayatta kalma mücadelesi gibi temaları kısa hikayeler aracılığıyla modern, farklı ve belirgin şekilde kadın merceğinden geçerek izleyicilere aktarılacak.

17-09/03/drew-barrymore.jpg

Blotevogel ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda Jamie Denenberg & Kevin Abrams; Flower Films yöneticileri Barrymore ve Juvonen, başkan Chris Miller ve ikinci başkan Ember Truesdell; MasiMedia'dan Anthony Masi, Nick Phillips ve Lotti Pharriss Knowles yer alıyor.

Blotevogel son olarak Amazon dizisi Patriot'ta yürütücü yapımcı olarak görev yaptı. Drew Barrymore'u ise gelecek sene Netflix'in komedi-korku türündeki yapımı Santa Clarita Diet'in ikinci sezonunda izlemeye devam edeceğiz.

BLACK ROSE ANTHOLOGY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz senaryo geliştirme aşamasının başlarında olan Black Rose Anthology'nin ne zaman ekranlarda olabileceği konusunda şimdilik bir bilgi yok.

17-09/03/the-cw.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin