Kadir Çöpdemir 30 yaş yaşlanırsa!

Turkcell'in İşte Teknoloji Hamlesi kapsamında Kobi’leri büyütmek, müşterisine ulaşmasını sağlamak amacıyla hazırladığı ''Kobi’nin Pazarlama Hamlesi'' reklam filmi, 20 Kasım Çarşamba akşamı yayına girdi.

resim yok
22 Kasım 2013 - 09:23
Magazin

Turkcell'in İşte Teknoloji Hamlesi kapsamında Kobi’leri büyütmek, müşterisine ulaşmasını sağlamak amacıyla hazırladığı ''Kobi’nin Pazarlama Hamlesi'' reklam filmi, 20 Kasım Çarşamba akşamı yayına girdi.

 

YAŞLANDI!

Kadir Çöpdemir, bir reklam filmi için makyajla 30 yaş birden yaşlandırıldı.

 

HEM GENÇ, HEM DEDE!

Ünlü oyuncu reklamda hem bir genci, hem de bir dedeyi oynuyor

Oyuncu Kadir Çöpdemir'i, Turkcell'in son reklam filminde görenler gözlerine inanamıyor.

İlk kez Çarşamba akşamı yayınlanan reklamda bir işletme sahibini canlandıran Çöpdemir, dede rolü için 30 yaş yaşlandırıldı.

 

ÇEKİMLER 16 SAAT SÜRDÜ

Çöpdemir'in gençlik ve yaşlılık halinin makyajını Derya Ergun yaptı; malzemeler yurt dışından getirildi.

Reklamda esnaf rolündeki torun Kadir Çöpdemir, teknoloji ile mesafeli olduğundan işlerini büyütemiyor. Bu nedenle sıkıntı yaşarken, şirketin kurucusu dedenin duvarda asılı fotoğrafı canlanıyor.[reklam]

Reklamın senaryosu gereği, esnaf rolündeki torun Kadir Çöpdemir, teknoloji ile mesafeli olduğundan işlerini büyütememektedir. Bu nedenle sıkıntı yaşarken şirketin kurucusu dedenin duvarda asılı fotoğrafı canlanır ve “o işe Turkcell bakıyor” mesajını verir.

 

Reklamda, teknoloji ile yakın olmayan çok küçük ölçekli bir şirketin bile "İşte Teknoloji Hamlesi" sayesinde yeni çağın pazarlama tekniklerini kullanabileceği ve bu sayede yeni müşterilere ulaşarak büyüyebileceği vurgulanıyor.

Prodüksiyonunu Böcek Yapım'ın yaptığı filmin çekimleri, Sirkeci'de senaryoya göre yeniden dekore edilen bir kumaşçıda yapıldı.

Çekimler, 16 saat sürdü.

 

 

ÜNLÜLERİN 'YASTIK SURAT' SENDROMU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin