Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme!

Usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam tarafından açıklama yapıldı. Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır ne zaman taburcu olacak? Kadir İnanır nasıl?

Berfin Sengil
01 Nisan 2024 - 14:22
Magazin

Geçirdiği rahatsızlık sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören usta sanatçı Kadir İnanır, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak nöroloji servisine alındı.

İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisinde tedavisi sürecek" dedi.

Tedavisi Sürüyor

DHA'da yer alan habere göre; Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı.

Sağlam açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci dereceden yakınlarıyla rahat görüşebilecek; ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek.

Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da bunda etkisi var. Şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü. Bugün itibarıyla yoğun bakımdan çıkarmış olduk."

Solunumuyla ilgili soruya da yanıt veren Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Olumsuz bir durum yok, her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri, hem bilinç durumu, hem genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin