'Kan Çiçekleri' 1. yılında Times Meydanı'nda!

Sevilen dizi Kan Çiçekleri'nin hayranları, dizinin 1. yıldönümü için Times Meydanı'nda özel bir videoya imza attı. Kan Çiçekleri ne anlatıyor? Kan Çiçekleri'nde kimler oynuyor? Kan Çiçekleri dizisinin konusu ne? Kan Çiçekleri nerede çekiliyor? Barış Baktaş kimdir? Yağmur Yüksel kimdir?

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 11:39
Gündem

Kanal 7'nin Unik Film ve Rains Pictures dizisi 'Kan Çiçekleri', 1. yılını geride bıraktı. Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in başrollerinde yer aldığı dizinin yıldönümünü kutlamak için ABD’nin New York şehrinde bulunan ünlü Times Square'da dizinin hayranları özel bir video yayınladı.

Yapımcılığını Sevda Kaygısız ve Talip Yıldırım’ın üstlendiği 'Kan Çiçekleri' yurt içi ve yurt dışında merakla takip edilen diziler arasında yer alıyor. Bu sevgi Türkiye dışında da zaman zaman kendisini gösteriyor.

İLGİLİ İÇERİK

Son olarak Times Meydanı'nda barkovizyondan Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in yer aldığı sahnelerden oluşan özel bir video yayınlandı. Sosyal medyada da meydandan görüntüler paylaşıldı.

'Kan Çiçekleri' hafta içi her gün saat 16.30'da Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin