Kanal D dizilerinde bu hafta önemli değişiklikler var!

Kanal D, dizilerini kızağa çekti!

resim yok
05 Ocak 2015 - 10:21
Magazin

Kanal D'nin yayın akışında sürpriz değişiklik!

Kanal D, dizilerini kızağa çekti!

Kanal D'de bu hafta hangi diziler yayınlanmıyor?


Yılbaşı nedeniyle önemli dizilerine ara veren Kanal D, bu hafta da bazı dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamayacak.

 

HAFTANIN DEĞİŞİKLİKLERİ

Kanal D'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Ulan İstanbul, 05 Ocak Pazartesi akşamı eski bölümlerinden oluşan kolaj bir bölümle yayınlanacak.

 

ULAN İSTANBUL'UN YERİNE...

Ulan İstanbul'un yeni bölümü yerine Arkadaşım Hoşgeldin'in tekrar bölümü ekranda olacak. Ulan İstanbul'un özel bölümü ise 23.30'da yayınlanacak.

 

SALI GÜNÜ

Salı akşamları yayınlanan Küçük Ağa dizisinin yeni bölümü de bu hafta yayınlanmıyor. Kanal D, Salı akşamı Küçük Ağa yerine Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlayacak.

 

SONUNDA BAŞLIYOR!

07 Ocak Çarşamba akşamı ise Kanal D'nin Eylül ayından beri tanıtımlarını yaptığı İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrolde olduğu Poyraz Karayel dizisi ilk bölümüyle ekranda olacak.

 

HAYAT YOLUNDA'DA FİNAL ZAMANI!

Ekim ayında başlayan ancak düşük reytingler nedeniyle final yapacak olan Hayat Yolunda dizisi ise final bölümüyle son defa ekranda olacak.

Ancak Hayat Yolunda finalinin hangi gün ve saatte yayınlanacağı ise henüz belli değil.

 

 

ATV'DEN YENİ DİZİ: BEDEL

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin