Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 3. Sezon çekimleri başladı! Peki dizi ne zaman ekrana gelecek?

Kanal D'nin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı sevilen dizisi Yargı yakın zamanda sete çıkıyor. Yargı yeni sezonda neler olacak Yargı'nın konusu ne? Yargı'nın 3. sezonunda neler yaşanacak? Kaan Urgancıoğlu kim? Pınar Deniz kim? Yargı ne zaman başlıyor? Yargı 3. sezonda kimler rol alacak? Yargı 3. sezonun konusu ne? Yargı nerede çekiliyor?

Volkan Usta
12 Eylül 2023 - 11:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi Yargı yeni sezon çekimleri için sete çıktı.

23-09/08/f5gqytjxyaevyqm.jpg

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı fenomen dizisi "Yargı"nın 3. sezon hazırlıkları başladı. İlk iki sezonuyla reytinglere damga vuran dizinin eylül ayının son haftası ekrana gelmesi bekleniyor. 

23-09/08/f5gqytexsaayiku.jpg

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

23-09/08/f5gqytfxkaax2bb.jpg

Ay Yapım‘ın dizi 3. sezon çekimlerine bugün başladığı diziye Şükran Ovalı ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimler veda etmişti. Diziye yeni bir karakter olan genç savcı Efe geliyor. Rolü çok yetenekli bir genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu canlandıracak. 

23-09/12/1583020.jpg

Ali Bilgin’in yönettiği, Sema Ergenekon’un ise yazdığı Ay Yapım imzalı dizinin bel kemiği karakterinden Eren (Uğur Aslan) komiserin sevgilisi Dilek ve ablası Filiz hikâyeye dahil olacak.

23-09/12/yeni-proje.jpg

Dilek rolünü Seda TürkmenDilek’in ablası Filiz’i ise Özlem Türay canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin