Kara Tahta Dizisi Ne Zaman Başlayacak? İşte ilk Tanıtım

Kara Tahta ne zaman başlayacak kesinleşti. Dizi için yeni bir afiş görseli yayınlandı ve dizinin yayın tarihi de resmi olarak duyurulmuş oldu. İşte ilk tanıtımlar.

TRT 1’in iddialı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz aydan beridir çekimleri konuşulan Kara Tahta dizisi artık detaylar belli oldu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı, afişi ve tanıtım videoları da yayınlandı. Peki Kara Tahta ne zaman başlayacak?

Sorunun cevabını vermek için yeni yayınlanan afiş görseline bakmamız yeterli olacak. Dilerseniz hemen dizi konusunda detaylara geçelim.

Kara Tahta Ne Zaman Başlıyor?

Afişte yer alan bilgiye göre Kara Tahta, 30 Mart tarihinde yayınlanacak. 30 Mart tarihinde yayınlanması demek, dizinin gün olarak Çarşamba gününü seçmesi demek oluyor.

Çarşamba günü yayınlanacak dizilerin sayısı da böylece artmaya başladı. Yakın zamanda Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de yine Çarşamba günü yayınlanacağını öğrenmiştik. Zaten mevcut iddialı diziler de var.

Bu da demek oluyor ki Çarşamba gününde diziler arasındaki rekabet biraz daha artış göstermiş olacak. Kara Tahta dizisi bu yarış içerisinde nasıl bir yer edinir orasını dizi yayınlandığı zaman göreceğiz. Şu an için tanıtımlara gösterilen ilginin yoğun olduğunu belirterek dizinin konusuna geçelim.

22-03/27/kara-tahta-3.jpg

Kara Tahta Bir Aşk Öyküsünden İlerleyecek

Irmak ve Atlas karakterlerinin üzerinden ilerlediğini gördüğümüz dizide, iki karakter arasında yaşanan aşk öyküsü işlenmiş olacak. Atlas’ın yıllar önce eğitim gördüğü okula öğrenmen olarak dönmesiyle beraber her şey başlayacak ve sonrasında yaşanacakları izleyeceğiz.

Dizinin konusu hakkında detayları ve oyuncu kadrosu konusunda bilgileri daha önce de paylaşmıştık. Yukarıda bu konumuzun da linkini bulabilirsiniz. Dizi için yayınlanan ilk tanıtımları da yine yukarı ekliyor olacağız. Şu an gördüğümüz gerçekten iddialı bir dizinin geleceği.

Ama dediğimiz gibi Çarşamba günü de bir hayli hareketli olmaya başladı. Günün galip dizisi hangisi olacak bunu da yakında göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin