Kara Tahta Nasıl Reyting Aldı? Sıralaması Ne?

Kara Tahta reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasından sonra Kara Tahta, rakiplerine karşı nasıl bir yer aldı? İşte ilk reyting sonuçları.

Kara Tahta, geçtiğimiz hafta itibariyle başladı. Uzun süredir beklenen TRT 1’in yeni dizisinin ilk bölümden ne kadar ilgi çekeceği de merak ediliyordu. Tanıtımları yayınlandığı zaman, gelen yorumlar da dizinin epey bir konuşulacağını gösteriyordu. Peki ilk bölümden sonra Kara Tahta reytingleri nasıl geldi? Dizi beklendiği kadar ilgi gördü mü?

Açıklanan reytinglere göre bir değerlendirme yapalım ve dizinin ilk bölümünün ne kadar tutulup tutulmadığını değerlendirelim.

Kara Tahta Reytingleri Nasıl?

Reytingleri her zaman olduğu gibi 3 ayrı kategori üzerinde değerlendirmek gerekiyor. En başta Total listesine bakacağız.

Total Listesine göre

Sadakatsiz’in yeni yayınlanan Kara Tahta dizisini geçtiğini görüyoruz. Sadakatsiz Total sırasında 3.sırayı almış durumda.

Burada yeni dizi Kara Tahta ilk 10 içerisine girememiş durumda. Ama devam ettiğimiz zaman dizinin Total sırasında 14.sırada yer aldığını görüyoruz. İlk 10 arasına girememiş olsa da hemen arkasından geldiği gözükmekte.

AB Listesine Göre

AB listesinde ise dizinin yerinin biraz daha iyi olduğu anlaşılıyor. AB listesinde Kara Tahta 5.sırada yer bulmuş. Fakat burada yine Sadakatsiz yapımının önde olduğunu da ekleyelim. 2.sırada yer almış.

22-04/03/kara-tahta-reytingleri.jpg

ABC Listesine Göre

Son listemiz ABC listesi olacak. Yine burada da yeni dizinin iyi bir yerde olduğunu görüyoruz. Değerlendirmeye göre dizi 6.sırada. Rakip Sadakatsiz dizisi de burada 3.sırada yer almış.

Kara Tahta reytingleri ilk bölüm için bu şekilde geldi. İlk bölüm için iyi sayılacak bir başlangıç yaptığını söylemek lazım. Zira Çarşamba gününün rakipleri de çok iddialı. Oğlum, Sadakatsiz gibi diziler var.

Bu rekabet içerisinde Kara Tahta reytinglerde ne kadar yükselecek göreceğiz. Bir kaç bölüm sonrasında durum daha da netlik kazanmaya başlayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin