resim yok
03 Temmuz 2013 - 12:23
Magazin

Kayıp Şehir dizisinin İrfan'ı İlker Kaleli, tek dizilik şöhretlerden olmayacak gibi görünüyor.

Yeni bir filmde oynayacak olan Kaleli, önümüzdeki sezon bir diziyle de ekranda olacak. Kaleli,"Aklımdaki son şey şan şöhret," diyor.


Her sezon yeni diziler yoluyla yeni yüzlerle tanışıyoruz. Bunlardan bazılarının ömrü uzun, bazılarının ki tek dizilik oluyor. Düşünsenize geçtiğimiz dönem yayınlanan dizileri ve yeni isimleri... O isimlerden biri de Kayıp Şehir dizisiyle hayatımıza giren İlker Kaleli. Kaleli, geçtiğimiz sezon hayatımıza girdi ama uzun süre kalacağa benziyor. Yeni sezonda henüz ismini açıklamak istemediği bir diziye başlayacak olan Kaleli, yazın da bir film de rol alacak. Biz de Kaleli'yi yakından tanıyalım istedik.

- Nasıl bir aileydi sizinki?

- Benim anneanem Alman, dedem Türk. Dedem biliminsanıydı Almanya'ya burslu okumaya gitmiş. Anneannemle tanışıp, evlenmiş Türkiye'ye getirmiş. Annem ve dayımı Alman ekolüyle yetiştirmişler. Baba tarafım Van'lı. Farkıl kültürler benim karakterimde mevcut. Benim çocukluğum biraz ilginçti. Çok da izole büyümedim ben. Boşanmış aile çocuğu olduğum için 13 yaşımdan beri tek başıma varolmaya çalışıyorum. 17 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum.

- Kayıp Şehir bitti, şimdi ne olacak sizin hayatınızda?

- Bir sinema filminde rol alacağım. Temmuz'da çekimlerine başlanacak. Altı yıldır birbirini görmemiş eski sevgililerin bir gecede başlarından geçenler anlatılıyor. Ozan Açıktan'ın yöneteceği bir film. Nehir Erdoğan ve Tardu Flordun da bu projede yer alıyor. Şu an ki duruma bakılırsa yeni sezon bir dizide de oynayacağım. Bu arada BBC Radio 4 için bir radyo oyununda yer aldım.

- Dört yıl Londra'da yaşamışsınız. Geri dönme niyetiniz var mı?

- Hayat tarzımı, nerede olacağımı işim belirliyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin