Kaza yapan Erkan Can'dan açıklama geldi!

Geçtiğimiz akşam Ümraniye'de, alkollü şekilde araç kullanırken kaza yapan Erkan Can, herhangi bir yara almamıştı. Oyuncu Erkan Can, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

ozan
17 Ekim 2023 - 09:26
Magazin

En son "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde seyirci karşısına çıkan Erkan Can, geçtiğimiz akşam Ümraniye'de alkollü şekilde araç kullanırken kaza yaptı. Kazadan can kaybı ya da yaralanma olmadan kurtulan Can'ın trafik polislerinin yaptığı kontrolü sonu 236 promil alkollü olduğu ortaya çıkmıştı.

'Kanunu da biliyorum'

Yaptığı kaza sonrası cep telefonu kamerasıyla görüntülenen Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" diye konuşmuştu.

'Üzgünüm'

Kazanın ardından ehliyetine el konulan Can, sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yaptı.

İşte o açıklama...

23-10/17/erkan-cann.png

Erkan Can, "Dün gece eve 300 metre kala bir kaza geçirdim. Beni merak edenlere soranlara teşekkür ederim. İyiyim... Alkollü araç kullanmanın, kurallara aykırı olduğu kadar tehlikeli olduğunu da bu talihsiz olay ile yaşamış oldum. Bu şekilde gündeme geldiğim için de üzgünüm. Sağ olun, var olun..." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin