Kaza yapıp kaçtı denmişti: Yıldız Tilbe hakkında açıklama!

Önceki gün kaza yaparak kaçtığı söylenen Yıldız Tilbe ile ilgili gerçeği menajeri Özgür Aras açıkladı. Aras çıkan haberlerle ilgili, "Haberi biraz süslemek istemişler sanırım" diyerek kazanın detaylarını verdi.

Berfin Sengil
04 Mayıs 2024 - 10:38
Magazin

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin geçtiğimiz gün bir polis aracına çarptığı ve herhangi bir işlem yapılmasını beklemeden kaçıp gittiği iddia edilmişti.

'Araca Ufak Bir Dokunuş Oldu'

Yıldız Tilbe'nin menajeri Özgür Aras konu hakkında bir açıklama yayınlayarak, "Konya’ya gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanmak üzere polis kontrol noktasında yaşanan trafik yoğunluğunda sağ şeritte önümüzde duran minibüsün tamponuna sadece ufak bir dokunuş oldu. Çarpma, maddi hasar söz konusu olmadı" ifadelerini kullandı.

"Öndeki minibüs, resmî araç olduğu için polis noktasında görevli tüm memurlarla Yıldız Tilbe fotoğraf çektirip güler yüzlerine teşekkür etti" diyen Özgür Aras herhangi bir olumsuzluk yaşamadıklarını kaydetti.

'Haberi Süslemek İstemişler'

Aras, "Haberi biraz süslemek istemişler sanırım" derken açıklamasında, "Sabiha Gökçen Havalimanı girişi, polis kontrol noktasından kaçmak o trafik yoğunluğunda mümkün olamaz, siz de hak verirsiniz" sözlerini kullanarak çıkan haberlerin yalan olduğunun altını çizdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin