resim yok
27 Mayıs 2012 - 00:00

 

Can Bonomo, Eurovision’a katılmış olmayı bile başarı olarak gördüğünü söyledi: “İki senelik müzik kariyerim var. Buraya kadar geldiysem, bana zaten ne mutlu. Ben kendimi kazanmış sayıyorum.”
 
AZERBAYCAN’IN başkenti Bakü’de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki temsilcimiz Can Bonomo, büyük finalden bir gün önce “Beyaz Show”un canlı yayınına bağlanıp duygularını anlattı. Seyirciyi “Ben Can Bonomo, herkese selam eylirem” diyerek selamlayan genç şarkıcı, “Keyifler çok yerinde. Oradan oraya bomba gibi koşturuyoruz” diye konuştu. Bonomo, yarı final sırasında heyecanlandığını söyleyen Beyazıt Öztürk’ün sözlerine de esprili bir karşılık verdi: “Burada ecza sektörüne faydamız dokundu. Tansiyon ilacına yüklendi herkes.” Sonuçların açıklandığı an çok heyecanlandığını da belirten şarkıcı, “En son Türkiye denince ben orada bir bayılmışım” dedi. Bonomo, “Finalde kaçıncı oluruz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Biz elimizden gelenin en iyisini yaparız. Ben yeni müzisyenim, 25 yaşındayım. İki senelik müzik kariyerim var. Buraya kadar geldiysem, bana zaten ne mutlu. Bir sürü iyi müzisyenle tanıştım, ben kendimi kazanmış sayıyorum zaten. Ülkemiz için güzel bir puan yaratabilirsek, durumu taçlandırmış oluruz ama ‘Üç olur, beş olur’ gibi bir şey diyemeyiz.”
 
 
 
Ben o nineleri yerim!
 
Can Bonomo, Eurovision’da hangi ülkelerin performanslarını beğendiğini de açıkladı. İsveç adına yarışan Loreen’i başarılı bulduğunu belirten Bonomo, Malta temsilcisinin de çok yakın arkadaşı olduğunu söyledi. Yarışmaya Rusya’dan katılan nineler hakkında da konuşan genç şarkıcı, “Ben onları yerim! Çok şirinler. Aslında altı kişiler ama iki tane de yedekleri var” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin