"Tarot" oyuncusu Avantika Vandanapu için fal baktırılmış

Korku sineması hayranlarının heyecanla beklediği Tarot filmi seyirciyle buluştu. Bir grup arkadaşın, Tarot falı okumalarının kutsal kuralı olan başkasının destesini asla kullanma kuralını çiğnemeleriyle gelişen olayları konu alan film, seyirciden tam not aldı. Filmin genç oyuncu kadrosundan Avantika Vandapu, projeye nasıl dahil olduğunu anlatırken, Sony Pictures’ın Tarot filmi için kendisine fal baktırdığını açıkladı.

Berfin Sengil
10 Mayıs 2024 - 11:52
Viral

Bir grup gencin tarot falı okuma kurallarını ihlal etmesiyle lanetli kartlarda hapsolmuş kötülüğü serbest bırakmasını konu alan Tarot, gösterime girdiği ilk günden itibaren sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Özellikle geleceğe, astrolojiye ve fala meraklı olanların dikkatinden kaçmayan filmin başrol oyuncularından Avantika Vandapu, projeye dahil olma sürecini anlatırken tarot okutma deneyimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Ayda Bir Kez Fal Baktırıyorum'

Korku türünün en sevdiği tür olduğunu aktaran Vandanapu, "Tarot’ta hem korku hem de astrolojinin bir arada olması beni çok heyecanlandırdı" dedi. Fal baktırmaya çok meraklı olduğunu anlatan genç oyuncu şöyle devam etti:

"Ayda bir kez ya el falı ya da tarot kartı okutuyorum. Ancak profesyonellere baktırmıyorum. Bu işi kesinlikle gerçekten acemi, bir köşe dükkânı medyumuyla hallediyorum."

En son tarot kartı okumasını Sony Pictures’ın Tarot filmi için kendisine fal baktırdığını anlatan Vandanapu, şöyle devam etti:

"Gerçekten harika bir tarot kartı okuyucusuna benim için okuma yaptırdılar. Bu şimdiye kadar yaşadığım en iyi deneyimdi. Benim için Yıldız kartını çıkardı, bu da yıldız olarak doğru yerde olduğum ve şu anda ilgi odağı olduğum ve tüm bu şeylerin devam ettiği anlamına geliyor ki bu harika.

Ayrıca Kılıç Üçlüsü'nü çıkardı ve bunun büyük bir değişimin yaklaştığını ve numerolojime göre 26'nın hayatımda zirve yılı olacağını ifade ettiğini söyledi. Bu Kılıç Üçlüsü'nde olan bir şey, bu büyük değişiklik, domino etkisi yaratacak ve 26 yaşıma girdiğimde ortaya çıkacak bir dizi olaya dönüşecek demek oluyor. Bunu bilmenin harika ve ilginç bir şey olduğunu düşünüyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin