Kazım Koyuncu'nun hayatı film oluyor! Koyuncu kim olacak?

2005 yılında ölen Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu'nun hayatı film oluyor.

resim yok
08 Ocak 2014 - 13:35
Magazin

2005 yılında ölen Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu'nun hayatı film oluyor.

'Yağmur-Kıyamet Çiçeği' adlı filmde, Koyuncu'yu başarılı oyuncu Engin Hepileri canlandıracak.


Uzun yıllar mücadele ettiği amansız hastalığı nedeniyle 33 yaşındayken aramızdan ayrılan Karadenizli sanatçının hayatı sinema filmi oluyor.

 

OKUMA PROVASI

Yapımcılığını Gülay Kuriş'in üstlendiği, yönetmenliğini ise Onur Aydın'ın gerçekleştireceği 'Yağmur-Kıyamet Çiçeği' filminin oyuncuları okuma provası için ilk kez bir araya geldi.

 

HİKAYESİ

Koyuncu’nun bilinmeyenleri... Çekimlerine önümüzdeki günlerde Trabzon'da başlanacak filmde, Kazım Koyuncu'nun hayatının yanı sıra;

 

Çernobil Vakası, yabancı kadın ticaretinin doğuşu, Trabzonspor'un 1995-96 senesinde şampiyonluğu bir golle kaybedişi ve sonrasında şehirde ilan edilen yas anlatılacak.

 

BAŞROLDE KİM VAR?

Filmin başrolünde; son dönemde İntikam dizisiyle gündemde olan Engin Hepileri var.

Başarılı oyuncu, bu filmin uzun zaman önce yapılması gerektiğini söyledi ve ekledi:

 

''KAZIM'IN BİLİNMEYENLERİNDEN...''

''Biz Karadeniz'i Temel-Dursun ile, onların zekasıyla tanırız. Bu filmde o zekanın; duygusal duyarlılığa dönüştüğünü göreceğiz. Kazım Koyuncu var filmde, onun düşünceleri, hayatı, olaylara bakışı, yaklaşımı... Kazım'ın bilinmeyenlerinden de bahsedeceğiz.[reklam]

Kazım Koyuncu'yu canlandırmak; müthiş bir duygu ve sorumluluk benim için. Hiç kolay olmayacak tabii ki! Bu yüzden çok çalışıyorum. Kazım’a dair her şeyi okuyorum, araştırıyorum. İrdeledikçe, onun duygularını benimsiyorum.

 

''ÇOK ÖZEL BİR ADAM''

Çok özel bir adam. Benim için bir rolden çok daha ötesi. Hayal edilen bir film değil, gerçekten yaşanmış bir hikayeyi anlatacağız. Ben de büyük bir heyecanla, merakla bekliyorum.”

 

OYUNCU DEVRiM SALTOĞLU ANLATIYOR

''Trabzon'u birebir anlatan bir film. Çernobil'in etkisi, Trabzonspor'un şampiyonluğu kaybetmesi ve yankıları. Ben de hatırlıyorum o yılları; doğma büyüme Trabzonlu'yum.

Şampiyonluğun kaybedilmesiyle birlikte, o zamanlar şehirde yas ilan edilmişti. Kalp krizi geçiren, intihar eden arkadaşımız vardı. Ben de intihar eden arkadaştan esinlenerek yazılmış bir karakteri canlandıracağım.

Trabzonlu bir amigoyu oynayacağım. Benim için de Trabzon'a kavuşma olacak.''

 

 

İNTİKAM'IN CEMRE'Sİ EZGİ EYÜBOĞLU'NDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin