Kendi Düşen Ağlamaz ilk bölümüyle reytinglere damga vurdu! 2. Bölümde neler olacak?

TRT'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Peki Kendi Düşen Ağlamaz 1. bölümde neler oldu? Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölümde neler olacak? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Eylül Tumbar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir? Enes Koçak kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Nurettin kimdir? Hakan Yılmaz kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
22 Haziran 2023 - 23:01
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam 1. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

23-06/20/adsiz.jpg

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Prensesler gibi büyüyen güzeller güzeli Alize ile hayatın her türlü çilesini çekmiş, hayalleri elinden alınmış bıçkın delikanlı Serkan’ın bir kaza sonucu tanışmasıyla başlar her şey… Alize’nin doğum gününde hayatına giren Serkan, Alize’ye hayatın bir armağanı mı olacak, yoksa onun en büyük sınavı mı olacak?

23-06/20/a7r04687.jpg

Babasının evleneceğini öğrendiğinde ona ders vermek için küçük, minicik bir oyun oynamak isteyen Alize, başına geleceklerden habersizdir.

23-06/20/9j0a4461.jpg

Kendini bir anda bambaşka bir hayatın içinde bulan Alize’nin önünde artık iki yol vardır. Ya oyunu, yeni kurallarına göre oynayacak ya da havlu atacaktır.

23-06/20/ens03758.jpg

Pes etmek nedir bilmeyen inatçı mı inatçı Alize; en az kendisi kadar inatçı ve bir o kadar da gözü kara Serkan’ın karşısında ne yapacak? Kızımız, kendisinden beklenmeyen bir azimle yeni hayatına ayak uydurmaya çalışırken Serkan’ın sakladığı sır, ortaya çıkacak mı?

23-06/20/a7r05969-1687245972.jpg

"Kendi Düşen Ağlamaz" her perşembe TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin