Kerem Bürsin o iddiayı yalanladı!

Eski sevgililer Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın yeniden birlikte olduğu öne sürüldü. Ancak yakışıklı oyuncudan iddialara yanıt geldi. İşte Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın ilişkisinde son durum...

Berfin Sengil
15 Ocak 2024 - 11:00
Magazin

Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, 4 yıllık ilişkilerini 2019 yılında sonlandırmıştı. Geçtiğimiz gün ise çiftin yeniden bir araya geldiği iddiası ortaya atıldı. Ancak Kerem Bürsin yaptığı yorumla bu iddiayı yalanladı.

Haklarında barışma dedikoduları dolaşan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ikilisinden sessizliğini ilk bozan Bürsin oldu.

Birbirlerine ikinci bir şans verdikleri ifade edilen Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ikilisinden Bürsin, sosyal medya hesabından iddianın yer aldığı paylaşıma yorum yaptı.

'Hangi Paralel Evrende Oluyor Bu'

Kerem Bürsin, "Hangi paralel evrende oluyor bu?" ifadelerini kullanarak aslında magazin gündemine oturan barıştıkları iddiasının doğru olmadığını belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin