Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'lı "Ya Çok Seversen" dizisi sete çıktı! Dizi ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı yeni Kod Adı: “Gün Işığım adlı dizisi için okuma provaları gerçekleşmişti. Çekimlerine başlanan dizinin de adı son bir kararla değiştirildi. Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bürsin'in partneri mi olacak? Hangi dizide birlikte yer alacaklar? Dizinin yönetmeni kim olacak? Dizinin çekimleri nerede yapılacak? Dizinin çekimler ne zaman başlıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Gün Işığım adlı dizi ne zaman yayınlanacak? Gün Işığım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Gün Işığım dizisinin konusu ne? Gün Işığım adı neden değişti? Körkütük adı neden değişti?

Volkan Usta
13 Haziran 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün kaleminden çıkan yeni dizisi  ‘Ya Çok Seversen’ ekibi okuma provasında bir araya gelmişti.

23-06/13/fygjqkwayaiyls6.jpg

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan dizi sete çıktı.

23-06/09/kod-adi-gun-isigim-okuma-provasi-5.jpg

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

23-06/09/kod-adi-gun-isigim-okuma-provasi-4.jpg

Önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak olan dizinin ekibi okuma provasında bir araya gelmişti. İlk kez bir projede beraber oynayacak olan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın uyumu ise şimdiden dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin