Kerem Bürsin'den sosyal medya itirafı!

Yeditepe Üniversitesi Sinema Kulübü ve Ay Yapım işbirliğiyle düzenlenen Luma Kısa Film Festivali kapsamında öğrencilerle buluşan Kerem Bürsin, sosyal medya konusunda samimi açıklamalarda bulundu. Kerem Bürsin sosyal medya hakkında ne düşünüyor? Kerem Bürsin gençlere neler tavsiye etti?

ozan
22 Ekim 2023 - 11:44
Magazin

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Luma Kısa Film Festivali'ne geçtiğimiz gün yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin de katıldı. Genç sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan Bürsin, samimi açıklamalarda bulundu.

REKLAM FİLMİ İÇİN 22 ŞEHİR DOLAŞTI

Hürriyet Kelebek'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre, etkinlik öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, rol aldığı reklam filmi için 22 şehri dolaşmasıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

Bizim çok güzel, eşsiz bir ülkemiz var. Birçok şehri bu kadar detaylı gezme şansım olmamıştı daha önce. Büyülendim diyebilirim.

23-10/22/kerem-bursin.jpeg

'HEPİMİZİ ÇOK YÜZEYSELLEŞTİRDİ'

Sosyal medyayı aktif kullanan Kerem Bürsin, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu platformlarla ilgili soru üzerine de dikkat çekici bir yorum yaptı:

Ben kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. Ama insan psikolojisini çok alt üst eden bir şey sosyal medya. Açıkçası gençlere de bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Çok yüzeyselleştirdi hepimizi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin