Kerem Bürsin'e Los Angeles sürprizi!

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in hayranları, 2023 yılında oyuncunun yer aldığı işleri derleyerek Los Angeles'ta ekrana yansıttı. İşte dizi ve projeleriyle Kerem Bürsin'in Los Angeles'taki yansımaları...

ozan
06 Kasım 2023 - 13:04
Magazin

Yer aldığı dizi ve filmlerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Kerem Bürsin, bu kez Kaliforniya'daki Los Angeles sokaklarına yansıdı. Bürsin'in sevenleri, oyuncunun 2023 yılında yer aldığı dizi ve reklam çalışmalarında oluşan bir video görüntüsünü Los Angeles'taki ekranlarda yayınladı.

23-11/06/kerem-bursin-1.png

Ekranlara yansıyan ilk görüntü Bürsin'in Hafsanur Sancaktutan ile birlikte rol aldığı "Ya Çok Seversen" isimli dizisinden oldu.

23-11/06/kerem-bursin-4-1699266134.png

İkinci bir görüntü THY yollarının izlenme rekorları kıran reklam filminden geldi. Kerem Bürsin'in Türkiye'nin çeşitli noktalarında çekilen görüntüleri ekranlardaydı.

23-11/06/kerem-bursin-2.png

L'Officiel dergisinin bu yılki Ağustos sayısında yer alan Kerem Bürsin'in görüntüleri de unutulmadı.

23-11/06/kerem.png

Kerem Bürsin'in BMW reklamındaki görüntüleri de Los Angeles sokaklarını renklendiren bir diğer görüntü parçası oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin