Kerem Bürsin'in yaptığı uluslararası çağrı büyük ses getirdi!

Yetenekli oyuncu Kerem Bürsin, İngilizce diliyle uluslara yardım çağrısında bulunarak AHBAP Derneği'nin hesap bilgilerini paylaşmıştı. Yakışıklı oyuncunun yaptığı çağrı diğer ülkeler de büyük yankı uyandırdı.

İngilizce olarak tüm ülkelerden destek beklediğini dile getiren oyuncu Kerem Bürsin, bu çağrısıyla beraber AHBAP Derneği'nin bilgilerini de sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Bürsin'in çağrısı birçok uluslararası kişi tarafından paylaşıldı.

O mesajın türkçe detayları:

“Herkese merhaba. Hepinizin zaten bildiği gibi, 6 Şubat’ta yaşanan 7,7 ve 7,5 şiddetindeki iki deprem Türkiye’nin 10 şehrini etkiledi. Neredeyse 14 milyon kişi doğrudan etkilendi, yaklaşık 10 bin yapı da yıkıldı. Yapılacak tüm yardımları kullanabiliriz. Bu videonun altında, yardım yapabileceğiniz yerlere ait linkleri göreceksiniz. Böylece gerekli tüm ihtiyaçları temin edebiliriz. Yardım etmek isteyen ve yardım etmiş olan tüm uluslara teşekkürler.” 

YARDIM ÇAĞRISI SES GETİRDİ!

Bürsin’in çağrısı Brezilyalı ünlü futbolcu Marcelo Vieira başta olmak üzere birçok ünlü isim tarafından paylaşıldı. “bu daha başlangıç” diyen Bürsin yardım çalışmalarına devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin