Haluk Levent ünlü dostlarıyla beraber topladıkları bütçeyi ve faaliyetlerini açıkladı!

Kahramanmaraş ve çevresinde yaşanan deprem felaketinde ilk günden itibaren bölge için her türlü yardımı sağlayan Haluk Levent birlikte çalıştıkları ünlü isimlerle beraber topladıkları bütçeyle nasıl bir faaliyet oluşturacaklarını raporlarıyla aktardı.

Volkan Usta
10 Şubat 2023 - 22:42
Kültür Sanat

Yaşanan deprem felaketi sonrası Oğuzhan Uğur ile birlikte deprem bölgesi için ilk günden beri elinden geleni yapan Haluk Levent sanatçı dostlarıyla beraber faaliyetleriyle alakalı kısa bir açıklama yaptı.

23-02/10/adsiz-1676059580.jpg

Ünlü şarkıcı sanatçı dostlarıyla yaptığı açıklamada faaliyet raporunu anlattı. Sosyal medyadan paylaştığı videoda yanında sanat camiasından Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Oktay Kaynarca, İrem Helvacıoğlu, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Kıvanç Kasabalı, Ezgi Mola, Hande Erçel, Hande Subaşı, Gazapizm, Elçin Sangu gibi ünlü isimler yer aldı.

23-02/10/sfas.jpg

BÜTÇE 850 MİLYON TL!

Haluk Levent “İki gün içinde Hatay’a 2 bin aile için konteynerler gitmeye başlıyoruz, okulları onaracağız, yaşlılar için bakımevleri, Rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları açacağız. Ve günlük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız Bütçeyi en az 850 milyon TL olarak belirledik… Söz veriyoruz” dedi. Çalışmalarının tamamını daha önceki gibi sosyal medyadan duyurmaya devam edeceğini söyleyen Levent "Attığımız her adımın her bir faturasına kadar paylaşacağımızı taahhtüt ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin