Kevin Meaney hayatını kaybetti

Tecrübeli oyuncu-komedyen Kevin Meaney, Forestburgh, N.Y.'daki evinde ölü bulundu.

Volkan Küçükel
24 Ekim 2016 - 13:30
Magazin

Üzücü bir ölüm haberi...

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Tecrübeli komedyen Kevin Meaney, temsilcisinin CNN'e doğruladığı habere göre Forestburgh, N.Y.'daki evinde ölü bulundu. Mr. Meaney'in eski eşi Mary Ann Halford da bu üzücü gelişmeyi doğruladı. Meaney 60 yaşındaydı.

Oyuncunun ölüm nedeni hakkında ise bilgi verilmedi. Meaney'in geride bıraktığımız hafta sonunda Rhode Island eyaletinde East Providence'de bir stand-up gösterisi gerçekleştireceği biliniyordu.

KARİYERİ

Kevin Meaney kariyeri boyunca küçük ekranlarda pek çok kez sevenlerinin karşısına çeşitli program ve yapımlarla çıkmıştı. Gece yarısı talk-show programlarına yaptığı ziyaretler dışında dizi dünyasında John Candy'nin Uncle Buck filminin CBS'te küçük ekranlara uyarlama projesi Uncle Buck dizisinde (1990-1991) Buck Russell karakterini canlandırmıştı.

16-10/24/kevin-meaney.jpg

Son dönemde 30 Rock ve 2 Broke Girls gibi çeşitli komedi dizilerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan komedyen bunun yanında HBO özel programlarında yer almış; Dr. Katz, Professional Therapist, Garfield and Friends ve Mad Jack the Pirate gibi çeşitli animasyon yapımlarında seslendirmeler gerçekleştirmişti.

SEVENLERİNİN MESAJLARI

Meaney'in ölümünün ardından sosyal medyada yakınları ve çalışma arkadaşları üzüntülerini dile getiren mesajlar paylaştılar.

16-10/24/twitter-mesajlari.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin