Kevin Zegers da Fear the Walking Dead 4. sezonda!

AMC'nin zombi temalı Fear the Walking Dead dizisinin oyuncu kadrosuna Kevin Zegers da katıldı.

Volkan Küçükel
06 Aralık 2017 - 14:50
Gündem

AMC'nin The Walking Dead spinoff'u "Fear the Walking Dead" dizisinin yaklaşmakta olan 4. sezonuna dair yeni bir oyuncu kadrosu haberimiz var!

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZONA OYUNCU YAĞMURU!

Garret Dillahunt (Deadwood), Jenna Elfman (Dharma and Greg), The Walking Dead'deki Morgan Jones karakteriyle buraya geçiş yapan Lennie James ve Lost'un eski yıldızı Maggie Grace'in ardından Kevin Zegers da dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Kadroya katılan diğer yeni isimler de olduğu gibi Kevin Zegers'ın dizide hayat vereceği rol konusunda detaylar şimdilik saklı tutuluyor.

17-12/06/kevin-zegers.jpg

Bu yeni yüzlerle birlikte Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo ve Danay Garcia, 4. sezon için geri dönecek isimler.

ZEGERS'IN KARİYERİ

33 yaşındaki Kanada doğumlu Kevin Zegers'ı son dönemde ABC'nin Notorious dizisinde Oscar Keaton karakteriyle izlemiştik.

Popüler İngiliz dizisi Broadchurch'ün Amerikan uyarlaması Gracepoint'te de (Owen Burke) izlediğimiz oyuncu ayrıca Titanic: Blood and Steel (Mark Muir) ve Gossip Girl (Damian Daalgard) gibi çeşitli televizyon dizilerinde tekrar eden rollerle karşımıza çıktı.

17-12/06/kevin-zegers-oyuncu.jpeg

Aktörü sinema alanında ise son dönemde rol aldığı The Mortal Instruments: City of Bones (Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri) filminden hatırlayabiliriz.

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimleri süren Fear the Walking Dead'in 4. sezonu 2018 senesi içinde AMC ekranlarında başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin